Lad os tale om terror, Mette

'En ting er, at Mette Frederiksen for længst har afsløret, at humanisme og retssikkerhed kun gælder dem, hun er enig med, men nu kan Ekstra Bladet i dag afsløre, at hendes holdning er decideret farlig,' skriver Poul Madsen. Foto: Philip Davali
'En ting er, at Mette Frederiksen for længst har afsløret, at humanisme og retssikkerhed kun gælder dem, hun er enig med, men nu kan Ekstra Bladet i dag afsløre, at hendes holdning er decideret farlig,' skriver Poul Madsen. Foto: Philip Davali

Poul Madsen, kommentator på Ekstra Bladet

Mette Frederiksen har hidtil hverken været til at hugge eller stikke i, når det kom til de danske børn, der lever under brutalt usle forhold i det, der bliver kaldt Europas Guantanamo.

’Deres forældre har vendt Danmark ryggen’ og tilsluttet sig Islamisk Stat, og derfor – må vi forstå på Frederiksen – er hun ligeglad med, om deres børn rådner op. De er ganske vist danske statsborgere, men der er ingen kære Mette-mor her.

En ting er, at Mette Frederiksen for længst har afsløret, at humanisme og retssikkerhed kun gælder dem, hun er enig med, men nu kan Ekstra Bladet i dag afsløre, at hendes holdning er decideret farlig for alle os andre. PET har længe i rapporter advaret om, at disse børn i deres opvækst ville opbygge så meget had til Danmark, og at de er potentielle kommende IS-terrorister, hvis ikke de hentes hjem til Danmark. Frygten er ikke mere teori. Den er virkelighed.

Fra en troværdig samarbejdspartner – formentlig USA – har Forsvarets Efterretningstjeneste fået oplyst, at børn helt ned til 13 år er blevet smuglet ud af lejrene af Islamisk Stat, hvorefter de har modtaget træning med henblik på at udføre terrorangreb i børnenes hjemlande.

Det handler om 30 børn. Om nogle af børnene er danske, vides ikke. Men det er sådan set også ligegyldigt. For hvordan tør regeringen løbe risikoen? Behøver jeg at minde om terrorangrebet på Krudttønden på Østerbro i København og senere samme dag på synagogen i Krystalgade.

Mette Frederiksen har under hele coronakrisen kørt med et ’forsigtighedsprincip’. Derfor har vi været lukket ned i måneder. Hvad med at overføre ’forsigtighedsprincippet’ til de danske børn i Syrien? Det vil på alle måder give mening.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
359 kommentarer
Vis kommentarer