Annonce:
Annonce:

De radikale på 'Dobbeltmoralens Højborg'

'Med denne sag i baghovedet klinger det mig en anelse hult, når Radikale Venstres formand, Morten Østergaard, i denne uge udtaler om netop Kofod-sagen: 'Alle er enige om, at det er en forfærdelig sag,'' skriver Sandie Westh. Foto: Emil Agerskov
'Med denne sag i baghovedet klinger det mig en anelse hult, når Radikale Venstres formand, Morten Østergaard, i denne uge udtaler om netop Kofod-sagen: 'Alle er enige om, at det er en forfærdelig sag,'' skriver Sandie Westh. Foto: Emil Agerskov
Annonce:
Følg Opinionen

Sandie Westh, journalist og radiovært

 

Jeg har hørt, at der er rigeligt med værelser på 'Dobbeltmoralens Højborg', og det er vist meget godt, når man tager i betragtning, hvor mange gæster der tjekker ind for tiden.

Efter Sofie Lindes vidnesbyrd til Zulu Comedy Galla er det vrimlet frem med mænd og kvinder, som synes, det er for galt, at sexisme stadig trives i bedste velgående. Og det med rette, for det ville da være frygteligt, hvis Danmark bestod af en uendelig mængde kloner af Dennis Knudsen, der på Facebook søndag aften meddelte, at han overordnet set mener, at kvinder i Danmark er blevet for sippede. Samme Dennis, der i øvrigt for nogle år siden uden omsvøb sagde: 'Der er ikke et menneske, der ikke kan tabe sig. Jeg ved, det lyder barsk, men i kz-lejrene fik de ingen mad, og her tabte alle sig.'

Annonce:

Må jeg i den forbindelse anbefale alle ikke at søge råd fra en mand, der sammenligner en slankekur med behandlingen af kz-fangerne under Anden Verdenskrig.

Jeg blev i den her uge kontaktet af Radikale Venstre, som skrev, at de gerne ville mødes med mig for at tale om ligestilling og sexisme. Hvad de lige glemte at fortælle, var, at 'mødet' mest af alt var en Facebook Live, hvor de så lige kunne bruge mig som galionsfigur i deres angivelige ridt mod et opgør med sexisme.

Lad mig i den forbindelse lige gøre det klart, i fald der skulle være nogle radikale læsere, der lurer med her: Jeg vil gerne mødes med Morten Østergaard og tale sexisme, men jeg vil ikke bruges som middel i en Facebook-kampagne. Lad være med at forsøge at lokke mig indenfor under dække af, at I vil have en samtale, når I faktisk bare vil høste nogle radikale 'likes'. 

Annonce:

Når det så er sagt, er det meget pudsigt, at det lige præcis var Radikale Venstre, der kontaktede mig. Dog nok ikke lige så pudsigt for dem, for de vil selvfølgelig gerne ride med på Sofie Linde-bølgen, for det er der helt sikkert en masse radikale stemmer i. Der er bare et eller andet, der smager forkert, for i kølvandet på den debat, Sofie Linde har sat ild til, er sagen om Jeppe Kofod og den 15-årige DSU’er blusset op igen - med rette.

Mange har sat spørgsmålstegn ved, om Jeppe Kofod slap for let dengang i 2008, hvor han valgte at udnytte sin position til at lokke en 15-årig pige med i seng. 

Hvis du spørger mig, er svaret et rungende 'ja'. Manden var 34. Selvfølgelig slap han alt for let. Jeppe var inviteret af DSU til at komme og holde et oplæg og møder efterfølgende den her unge pige, som er meget interesseret i udenrigspolitiske anliggender. Jeppe foreslår angiveligt herefter, at de tager snakken oppe på hans værelse, og derefter går det som bekendt helt galt. 

Annonce:

Med denne sag i baghovedet, klinger det mig en anelse hult, når Radikales Venstres formand, Morten Østergaard, i denne uge udtaler sig om netop Kofod-sagen: 'Alle er enige om, at det er en forfærdelig sag, og vi skal kunne diskutere den i den kontekst, der er nu. Men vi har som parlamentarisk grundlag tillid til regeringen og ikke planer om at stille et mistillidsvotum', samtidig med at han inviterer til samtaler om sexisme og ligestilling.

Det er nemlig at pisse på den dengang 15-årige pige at påstå, at man tager sexisme seriøst, samtidig med at man holder hånden over en mand, der for 12 år siden misbrugte sin position til at komme i bukserne på en teenager.

Jeg har hørt, at der er rigeligt med værelser på 'Dobbeltmoralens Højborg', og jeg har også hørt, at Radikale Venstre optager de første ti etager.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
87 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: