Du er ikke et offer, Khader

'Hvad er det, Khader ikke forstår ved demokrati, siden han bruger det ord? At han ikke må forgribe sig på kvinder,' spørger Sanne Gottlieb.
'Hvad er det, Khader ikke forstår ved demokrati, siden han bruger det ord? At han ikke må forgribe sig på kvinder,' spørger Sanne Gottlieb.

Sanne Gottlieb, forfatter og journalist

Jeg er så træt af mænd, der udøver grænseoverskridende adfærd, og som den dag fælden klapper, fremstiller sig selv som offeret.

Naser Khader har ved Gud i himlen skrevet på sin facebookprofil, at han 'i et demokratisk land er blevet dømt på sladder og rygter'.

Hov – stop. Hvilken manipulation var det lige?

Khader er ikke blevet dømt. Han er blevet ekskluderet af sit parti, fordi det ikke har tillid til ham længere. En beslutning Søren Pape traf efter at have gennemlæst resultatet af advokatundersøgelsen.

Advokatfirmaet Plesner har talt med Khader, syv kvinder og 17 vidner om sager, der ikke går mange år tilbage. Desuden er det på Khaders opfordring, blevet undersøgt, om'“sladder og rygter' og DR´s to år lange research kan påvises at være konstrueret.

Det er der ikke fundet grundlag for.

Når Khader vælger at bruge ordet demokrati, trækker han offerkortet. Det er den forsmåede syriske mand, der er oppe imod et uretfærdigt system af løgne og usande konklusioner. Det er næsten lige før, han burde skrive, at Danmark har dømt ham. Men så ville flere nok gennemskue hvor ynkelig han i virkeligheden er. Eller begynde at hviske i krogene om kriminelle udlændinge og hjemsendelser.

Men igen. Husk at Khader ikke er dømt. Han er blevet undersøgt. Til bunds.

Hvad er det, Khader ikke forstår ved demokrati, siden han bruger det ord? At han ikke må forgribe sig på kvinder? At han ikke må dømmes ude, efter der rent faktisk er belastende materiale tilgængeligt? At det er enhver leders ret at skille sig af med sine medarbejdere, når vedkommendes gøren og laden, er blevet gennemtrevlet.

Det er såre enkelt; har man fingrene i kagedåsen, bliver det opdaget før eller siden. Og det har konsekvenser.

Jeg sender gerne en rulle tudekiks.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
165 kommentarer
Vis kommentarer