Annonce:
Annonce:

Afsløring: Det sker i 2022

I februar 2022 dør otte i bandeopgør på Nørrebrogade. Tager man højde for 'socioøkonomiske faktorer', er kun en dog lettere såret, oplyser sociolog, ifølge Søren Baastrup, der forudsiger her det kommende år. Foto fra tidligere opgør på Nørrebrogade. Foto: Thomas Sjørup
I februar 2022 dør otte i bandeopgør på Nørrebrogade. Tager man højde for 'socioøkonomiske faktorer', er kun en dog lettere såret, oplyser sociolog, ifølge Søren Baastrup, der forudsiger her det kommende år. Foto fra tidligere opgør på Nørrebrogade. Foto: Thomas Sjørup
Annonce:
Følg Opinionen

Søren Baastrup, journalist

Januar

Flere kvindelige studieværter på TV 2 fortæller, at de har haft sex med mandlige praktikanter. Kvinfo og folkene bag ’Det, vi taler om’ holder fælles krisemøde for at omdefinere MeToo-begrebet. De bliver enige om, at både mænd og kvinder kan krænke – men at en krænkelse kun kan finde sted, hvis den krænkende part er over 170 cm høj, genetisk disponeret for skægstubbe og går i underbukser med gylp.

 

Februar

Den københavnske bandekrig når et skræmmende klimaks, da to grupperinger beskyder hinanden på Nørrebrogade. Otte unge mænd afgår ved døden. Sociologen Hakan Kalkan maner dog til besindighed.

– Vi skal huske på, at hvis man korrigerer for socioøkonomiske faktorer, så er der faktisk kun en enkelt, der er blevet en lille smule såret, siger han.

 

Marts

Annonce:

McDonald’s introducerer endnu en gourmetburger, denne gang skabt af Noma-kokken René Redzepi. Som noget nyt skal de ansatte råbe højt og svine hinanden til, mens de samler den.

 

April

Rusland forsøger at invadere Danmark. Det danske luftforsvar kommer for sent på vingerne, da forsvarsminister Trine Bramsen er til polterabend hos sin veninde Ulla og har sat sin telefon på lydløs, så hun ikke forstyrrer håndlæseren.

 

Maj

René Redzepis McDonald’s-burger, der primært består af myrer, jord og afføring fra regnorme, bliver ingen succes. Kunderne mener ikke, den smager væsentligt anderledes end restaurantens andre burgere. 

 

Juni

Justitsminister Nick Hækkerup indgår en aftale med Texas om leje af fængselspladser til udvisningsdømte fanger. Til alles belejlighed henrettes fangerne kort efter overførelsen til USA i et gaskammer. Dansk Folkepartis nye formand, Martin Henriksen, er ikke tilfreds.

– Gaskammer? Hvad er nu et for noget humanistisk pladder. Kunne vi ikke have valgt en stat med en elektrisk stol, udtaler han.

 

Juli

Annonce:

Nyt på Roskilde Festival: Fra nu af skal alle 124 køn være repræsenteret på plakaten. Det skaber noget uro, da det viser sig, at hovednavnet ikke er Bob Dylan, men blot en 56-årig lastbilchauffør fra Holstebro, der identificerer sig som Bob Dylan. Dagen efter optræder han på side 9 i Ekstra Bladet.

 

August

Christian Bitz udgiver bogen ’Fri’. På forsiden står han med bar overkrop under en blazerjakke. Indeni fortæller han om et langt liv som mor, mobber og elitesvømmer.

 

September

Jens Gaardbo, Jes Dorph-Petersen og Michael Dyrby danner popbandet TV-6 og udgiver en coverversion af ’Jeg vil i seng med de fleste’. Anmelderne er generelt ikke begejstrede, men Ekstra Bladets Thomas Treo kvitterer med fire stjerner, fordi de er mænd. 

 

Oktober

’Operation X’ sender en muldvarp i ’Den store Bagedyst’ og afslører en perlerække af sexistiske krænkelser. På grund af Timm Vladimirs fortid på kanalen dropper TV 2 optagelserne, der i stedet bliver til en dokumentar i tre dele på Discovery+. Højdepunktet kommer, da det viser sig, at der slet ikke er nogen fagudtryk i konditorverdenen, der hedder ’en lækker finish’ og ’sprøjteteknik’. 

 

November

Annonce:

Danmark deltager ved VM i fodbold i Qatar. Før hver kamp knæler spillerne i 12 minutter i sympati med de sorte i USA, homoseksuelle, flygtninge, Trine Bramsen, B.T.’s ledelse, fotoeleverne på TV 2 og alle, der identificerer sig som Bob Dylan.

­– Men vi har ingen holdning til de 50.000 slavearbejdere, der er blevet slået ihjel under forberedelserne til VM. Vi vil ikke blande sport og politik, siger anfører Simon Kjær.

 

December

Årets DR-julekalender, ’Cis-rejsen’, giver en del sure miner. Der er ingen nisser med, men til gengæld en tyk, nonbinær RUC-studerende, der kæmper for at finde sin seksualitet og komme overens med sin skræk for klimaforandringerne. Komikerne Sofie Hagen og Sanne Søndergaard lovpriser først julekalenderen, men opfordrer til boykot, da de finder ud af, at Brian Mørk spiller hovedrollen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
426 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: