Alt dette har du adgang til med dit Plus-abonnement

Når vi siger fuld adgang, så mener vi det. Både på pc, tablet og mobil kan du være logget ind. Helt op til fem steder samtidigt. Så har du altid en god historie lige ved hånden.

Skulle du være så heldig, at du bruger vores nyheds-app, så har du også adgang til +historier denne vej igennem. Vidste du, at du via vores nyheds-app kan få push-beskeder med breaking news før alle andre?

Forsiden
Hver dag kan du på forsiden af Ekstrabladet.dk se de nyeste historier. Der kommer ca. ti nye +historier hver dag. Nogle gange viser vi også indhold frem, som har været vist før. Det kan jo være, at du ikke fik det læst det første gang.

forside.PNG

Søgefunktion
Hvis du vil være helt med på beatet og kun se de nyeste, så prøv vores søgefunktion. I søgefunktionen kan du gå på opdagelse i de mange spændende historier, der har været skrevet.

Du kan søge på diverse kategorier, hvis du f.eks. kun vil læse kriminalhistorier. Eller du kan klikke på ’udforsk’ og blive præsenteret for et tilfældigt udbud af historier – måske dukker der noget lækkert op.   

Eb.dk/plus er på mange måder indgangen til alt indhold og der, hvor du skal starte din læsning.

pux.PNG

E-bøger
Vi er i koncern med Politikens Forlag. Det gør, at vi kan skaffe nogle af tidens hotteste bøger til en pris, der er så lav, at vi kan give vores læsere gratis adgang til en ny e-bog hver uge. Bøgerne er tilgængelige i en måned og kun så længe, du har et gyldigt plus-abonnement.

Se aktuelle bøger

bøger.PNG

Rejseunivers
Her får du flere hundrede +rejseartikler, som du kan fordybe dig i inden eller under ferien. Vi har samlet noget helt unikt inden for rejsejournalistik. Vi har lavet tre ting. Dels en gastro-guide, hvor du kan få tips til de bedste madsteder. Mad er bare en vigtig del af rejsen, så det har vi sat fokus på.

Vi har også fundet en lang række udlandsdanskere, som kommer med deres insidertips til de bedste steder, du opleve på flere hundrede rejsemål.

Det er så ærligt og autentisk, som det kan blive. Sidst, men ikke mindst har vi suppleret med Ekstra Bladets egne medarbejdere. Ja, vi arbejder ikke hele tiden. Vi holder også ferier med venner og familie. Vi skriver hudløst ærligt fra vores rejser i hele verden.  

Vi kan med sikkerhed love dig den mest skinbare virkelighed i rejseuniverset.

rejserstor.png

Side 9 Basis
Selv om det meste Side 9 indhold er forbeholdt Premium-kunder, så er der stadig et Basis-galleri. Tjek de dejlige Side 9-damer ud.

side9plus.PNG

Mails med tilbud og gaver
Ekstra Bladet er en del af stort hus, hvilket skaber mange muligheder. Fra tid til anden har vi særtilbud, gratis biobilletter eller andet godt. Vi sender det ud til vores kunder. Men markedsføringsloven forbyder os at sende det ud til alle. Kun dem, som har givet lov. Du skal sætte hak de 3 steder vi har markeret med en rød ring - gå til indstillinger (Klik på 'Nyhedsbreve' øverst).

Derudover, så har vi løbende pakker og artikelgaver dig til, som også sendes via mails. Scroll ned i bunden af denne side og se alle de tema-pakker, som vi har med i vores loyalitetsprogram.

mails.PNG


Hvis du er Premium-abonnent, så har du desuden adgang til følgende:

 

Tipsbladet
Hver lørdag morgen kan du tilgå fredagens avis – her finder du en dugfrisk digital udgave af Tipsbladet. Så er du klar til en sportsweekend med konkrete spil-tips til at øge spændingen.

Find fredagsaviserne her

tipsbladet.jpg

Ekstra Bladet (avis-arkiv)
Læs alle udgaver af Ekstra Bladet (dog ikke dagens avis). Mange bruger 'arkivet' til at læse nyhederne i gårsdagens avis. Men du kan også gå på opdagelse i arkivet. Hvordan så avisen ud i din barndom? Da du blev født? 

Især de mange gamle annoncer vidner om en svunden tid, hvor mobiler, internet og moderne teknologi var en fjern fremtid. Super-god nostalgi.  

Du kan også hygge dig med at finde aviserne frem fra de mange skelsættende begivenheder, der har været siden 1904. Læs f.eks. avisen fra dengang, Titanic sank, månelandingen, da JFK blev skudt, Danmarks befrielse, EM 1992 eller nogle af de nyere tragedier såsom 11. september, eller da Breivik gik amok på Utøya.

Kun din fantasi sætter grænser i e-arkivet.

aviser-arkiv.PNG

Sportsmagasiner
Gratis adgang til alle sportsmagasiner. Lige så snart de rammer gaden, har du digital adgang.
EM, VM, Premier League, Tour de France, Bikeseason, Bikelife, NFL, Formel 1 med flere.

magasiner.jpg

Livsstils-magasiner
Vi samarbejder med Bonnier om at give dig adgang til række magasiner.

magasintopbillede.png

Side 9 tv
Side 9 er gået over til levende billeder. Ikke sådan fast, men lejlighedsvis. Vi har samlet det hele i en nem og tilgængelig oversigt, med levende og letpåklædte damer.

 

 


Side 9 talent
Bare fordi man har nogle flotte bryster og godt kan lide at vise dem frem på billeder, så er det ikke ensbetydende med, at man er dum som en dør, siger Holly, som sammen Side 9-kollegaen Josephine glæder sig til at give fordommene et los bagi i det nye tv-koncept 'Side 9-pigen har talent'. Her kan du også komme med helt ind i omklædningsrummet, når pigerne gør klar til optagelserne.

 

Side 9 bagom
I over 40 år har Side 9-pigen spredt glæde og smil med sin naturlige charme ... og, nå ja, flotte krop. Som Premium-kunde kan du her læse interviews med Side 9-piger gennem tiden og komme med bag kulissen på settet og i privaten hos Danmarks dejligste piger.

 

 

 

Side 9 Premium-gallerier
Når vi siger Premium-gallerier, så mener vi det virkelig! Fotograf og Side 9-piger har fået lov at gå helt nye veje for at give vores Premium-brugere lækre, eksklusive billeder hver måned.

side9.jpg

 

 

Med andre ord - Så får du altså rigtig meget for pengene dit abonnement til Ekstra Bladet+
Rigtig god fornøjelse!