Alice er månedens Side 9-pige: Jeg sparker stadig røv

Alice er en gammel kending her på Side 9, og hun indtager vores fantastiske EKSTRA-univers med et brag denne fredag, hvor hun netop er blevet kåret til Månedens Side 9-pige i april

For abonnenter

Det er fredag og meget snart weekend for de fleste. Vi har fået en særlig gæst i den varme stol i dag her på EKSTRA. Velkommen til denne måneds Side 9-pige.

34-årige Alice var faktisk slet ikke spor overrasket, da Ekstra Bladet ringede og bragte hende den gode nyhed.

- Jeg havde til dels forventet, at du ville ringe. Jeg har jo trods alt fulgt med i afstemningen, og jeg har hele tiden ligget ret højt i forhold til mange af de andre tøser, fortæller Alice og tilføjer:

- Jeg er superglad. Det er dejligt at få bekræftet, at man stadig kan sparke røv selv efter, man har rundet de 30. Jeg er så taknemmelig for mine trofaste fans, der stemmer på mig hver gang, jeg er på Side 9. I er nogle skønne mennesker, jubler Alice.

Fjerde gang er lykkens gang
Af alle vores aktive Side 9-piger er Alice en af dem, der har optrådt på Side 9 flest gange og været med i flest år. Hun har faktisk været en del af Side 9-universet, siden hun var 18 år.

- Tænk, at der allerede er gået så mange år. Jeg er efterhånden ved at være en af de ældste Side 9-piger. Mange af pigerne, der har været på Side 9 de sidste par måneder, er kun lige fyldt 20. Puha, siger Alice og får sved på panden.

- Men som jeg altid siger, så er kvinder ligesom god vin. Vi bliver bedre med årene!

Alice har været kåret til månedens Side 9-pige tre gange før. Titlen som Årets Side 9-pige mangler hun dog stadig.

- Efter 16 år på Side 9, er det så ikke på tide, at jeg vinder? Fjerde gang er lykkens gang - så jeg er sikker på, at jeg vinder i år, siger Alice.  

 

Ingen dumheder denne gang
Alice glæder sig til at skulle dyste mod de andre finalister i konkurrencen om at blive Årets Side 9-pige 2016, som formentlig vil finde sted i januar næste år.

- Jeg har været med til arrangementet før - senest i 2014, og det var virkelig sjovt. Jeg havde en fantastisk dag i selskab med de andre finalister. Der var ingen af os, der rigtig kendte hinanden fra tidligere. Og til at starte med var der en pinlig stemning mellem os, men det ændrede sig heldigvis hurtigt. Vi endte med at lave en masse fis og ballade, og vi hyggede os rigtig meget, siger Alice og tilføjer:

- Jeg er normalt et konkurrencemenneske, men for mig handlede det den dag ikke om at vinde, men om at have det sjovt. Det bliver det samme denne gang. Jeg vil rigtig gerne vinde konkurrencen, men det er mindst ligeså vigtigt for mig, at det bliver en god dag, når vi piger samles!

Alice kom i top 5 i 2014. Hun ved ikke, hvorfor hun ikke gik videre i finalen, eller om der var noget, hun kunne have gjort anderledes.

- Konkurrencen var benhård. Jeg var jo oppe i mod nogle ekstremt smukke tøser - heriblandt Anastasiia. Jeg har sagt det før og siger det gerne igen - den kvinde er gudesmuk. Jeg blev nærmest helt forblændet af hende. Det er utroligt, hun ikke løb med sejren! siger Alice og tilføjer:

- Hvad kunne jeg have gjort anderledes? Uha, det ved jeg sørme ikke. Jeg er ikke meget for at lave om på mig selv bare for at tilfredsstille andre. Jeg vil dog prøve på denne gang ikke at lave nogle dumheder op til konkurrencen. Sidste gang var jeg på skiferie ugen før pigerne og jeg skulle mødes. Jeg skulle selvfølgelig lige prøve at lære at stå på snowboard. Dum idé. Jeg var rigtig dårlig til det, hvilket betød, at jeg var gul og blå til Side 9 fotoshootet!

Farvel til Side 9
Om fire år har Alice jubilæum og kan fejre, at hun har prydet Side 9 i 20 år. Men om hun stadig er Side 9-pige til den tid er ikke sikkert.

- Jeg bliver ved lidt endnu, men jeg ved ikke, om jeg stadig er aktiv i 2020. Det kommer godt nok an på, hvordan rynkerne sidder til den tid. Man kan desværre godt blive for gammel til Side 9. Så det er meget muligt, at jeg har trukket mig tilbage om et par år. Så overlader jeg scenen til alle de unge, smukke, stramme pigebørn derude, lyder det fra Alice.

 

--------- EKSTRA SPLIT ELEMENT ---------

Seneste sex og samliv