TILBUD: Ekstra Bladet+ kun 1 kr.
Prøv Ekstra Bladet+ og få ekstra spændende læsestof for kun 1 kr. de første 30 dage. Der er ingen binding. Slå til NU! Tilbuddet udløber på mandag den 18. september kl. 12.

Med tilbuddet får du sendt et eksklusivt fysisk Brøndby-magasin, som vores dygtige sportsredaktion står bag. Er du eksisterende kunde? - få magasinet her

100 sider spækket med gode historier om Vestegns-klubben. Læs om de 64 største klublegender. Læs om alle mesterskaberne, pokaltitlerne og eventyrene i Europa. Kom tæt på Daniel Aggers hjemkomst og livet efter fodbolden. Hør Alexander Zorniger fortælle om konceptet med overfaldsfodbold.

Brøndby vandt i juni Ekstra Bladets afstemning, da vi lod læserne afgøre, hvilken Superliga-klub de helst ville have os til at lave et fodboldmagasin om. Vores fodboldjournalister, fotografer og redigerende har samlet al deres viden og sammensat et lækkert magasin – eller ’Brøndby-Biblen’, som vi har døbt det.

Få Brøndby-Biblen kvit og frit sendt til dørsprækken, hvis du samtidig bestiller adgang til Ekstra Bladet+. Når du har købt adgang, modtager du automatisk en mail med et link til en formular. Alt, du skal gøre, er at udfylde denne formular med adressen, hvortil du ønsker magasinet leveret.

*Tilbuddets længde kan variere afhængigt af oplag og salg.

DET FÅR DU I BRØNDBY-BIBLEN:

  • De 64 største klublegender
  • Mesterskaberne, pokaltitlerne og eventyrene i Europa
  • Stort interview med Daniel Agger om hjemkomsten – og det der fulgte
  • Interviews med Alexander Zorniger, Kim Vilfort, Per Nielsen, Bjarne Jensen og mange flere
  • Stor analyse: Derfor har Brøndby ikke vundet guld siden 2005