Fem grunde til at elske stiletter

Klumme: Man behøver ikke at være en skofetichist for at nyde en kvinde i høje hæle

Stiletterne forlænger kvindens stænger. Så hendes laaange ben fortsætter herfra og til evigheden - der som bekendt er lige på den anden side af trussekanten. (Foto: colourbox.com)
Stiletterne forlænger kvindens stænger. Så hendes laaange ben fortsætter herfra og til evigheden - der som bekendt er lige på den anden side af trussekanten. (Foto: colourbox.com)

Jeg er ikke meget højere end en lille lort. Hvilket betyder, at der kan ske det intimiderede, at jeg skal kysse opad, fordi kvinden, der er så venlig at lægge læber til, har taget sine stiletter på.

Men det er en lav pris at betale for alle fordelene ved de høje hæle.

Som er ni centimer eller over.

Basta.

Alt under er en undskyldning for sig selv, for de der hæle på tre-fem centimer giver ikke andet end lidt ekstra højde - og det er jo ikke højde, som danske, velnærende kvinder mangler mest af.

TV: Få fod på din fetich

Selvfølgelig er der risiko for, at den i forvejen meget høje kvinde med et par 12 centimeters fuck me ups vil minde dig lidt for meget om hende transdamen/manden, du kom i karambolage med luderkvarteret uden for Rom i '97, men det er en anden snak.

Måske sidder du på en bænk i Kødbyen i København en sommernat og kigger på kvinder. Måske sidder du der med en din skofetichistiske bror, og måske gør I følgende observationer henover et par fadbamser:

6 tegn på du er en mand - måske
 

1. Læggene
Glatte, skinnende og solbrune lægge flekses i de ti centimerer høje stiletter, som de unge og knap så unge sommerpiger spankulerer rundt i, så musklerne markeres, og anklerne fremstår lette og feminine. Selv et lidt utrænet, stolpeagtigt underben vil forekomme spændstigt og curvy med en ordentlig hæl.

6 kvinder: Sådan føler vi os sexede

2. Lange ben
I forlængelse af punkt 1 forlænger stiletterne kvindens ben. Så hendes laaange ben fortsætter herfra og til evigheden - der som bekendt er lige på den anden side af trussekanten. Så både de lidt undersætsige og let overvægtige kvinder kommer til at fremstå slankere. En optisk illusion, som man ikke skal underkende betydningen af.

Mænd: Det tænder vi på
 

3. Gangen
Stiletterne giver kvinderne en ekstra feminin gang. Det er videnskabeligt bevist i De høje hæle gør kvinder sexede . Mere svaj i hofterne, kortere skridt, en langsommere gang.

Det er ikke alle, der mestrer teknikken. Nogle valtrer, andre ser ud, som om de går på en meget tynd is på en meget dyb sø. Men huhej for dem, der kan, selvsikkert, sexet. Hvilket hænger sammen med punkt 4.

Sådan går du i høje hæle
 

4. Holdning
En kvinde i de stiletter på den rigtige side af en decimeter får en rank og stolt danserinde-agtig holdning. Brystet frem, skuldrene tilbage, svaj i lænden, røven tilbage. Sex inkarneret.

Høje hæle giver bedre sex

5. Stiletten
Så er der selve stiletten. Jo spidsere, tyndere hæl, jo bedre. Det signalerer sex, dekadent luksussex. Det siger: 'Jeg er en kvinde, jeg kender mit værd og virkemidler - og jeg er ikke bange for at bruge dem.'

Og på den måde er de sylespidse stiletter i familie med lækkert lingeri: Det er svært at forestille sig, at superdullen, der med stort mod og høj smertetærskel har iført sig stiletter, skulle have forvaskede, laskede føtextrusser på, ikke sandt?

De der sko behøver ikke at koste det samme som en ny cykel eller to og hedde Casadei, Stella McCarthy, Christian Louboutin, Jimmy Choo og så videre. Men det skader heller ikke.

Jaja, hvad så med vabler, knyster og brækkede ankler? tænker du måske.

Man må som bekendt lide for skønheden - og så er der jo ikke noget galt i at gå i spiffe sneakers resten af tiden.

Stiletter gi'r ømme tæer, men ikke sex

Seneste historier