Danske Barnestjerner - hvor er de idag...

Du har nu været kunde i 11 dage. Derfor får du denne temapakke om barnestjerner. Vi lavet en gribende og nostalgisk portrætpakke med de største danske barnestjerner. Så tank en kop kaffe og nyd 30 minutters fængende læsning, hvor du kan læse om deres karrieres opture og nedture.

Glæd dig allerede nu. Om kun 3 dage får du endnu en artikelpakke. Vi har samlet en større pakke af artikler om 2. verdenskrig og så har vi samlet en række af Hans Engells gennemgange af de større historiske krige og begivenheder.

Hulubulu-Lotte

Hulubulu-Lotte gik bort i 2016. Læs et af de sidste interview, med Mathilde.

Læs om hendes kamp mod cystisk fibrose


 

Mie fra Far til fire

Mie, Ole, Lille Per og Søs var børnene i historien om den populære familie.

Læs hvad der skete med Mie efterfølgende

Nana og Yrsa fra Krummefilmene

Barbara Rothenborg blev landskendt allerede som syv-årig i rollen som Nana. Men livet som barnestjerne var mere end røde løbere og gratis candyfloss.

Læs om Barbara her

Topper fra Otto er et næsehorn

Som 11-årig blev Kristjan Markersen landskendt som Topper, der tegnede et gult næsehorn på væggen.

Læs hvordan det gik efter rollen som Topper

Sonja fra Saxogade

I 1968 blev Sonia landskendt som Sonja - Det var en hård omvæltning. I dag tackler hun det at blive genkendt med et smil.

Læs hendes beretning her

Hodja fra Pjort

40.000 kr. i løn - det var mange penge i 1985 når man kun var 12 år.

Læs i hvilket band han senere blev rapper

Gummi Tarzan

Fik 20.000 kroner og en racercykel for Årets film i 1981. Det var ni-årige Alex Svanbjerg, der i 1981 blandt 3000 ansøgere blev valgt til at spille hovedrollen.

Læs om Gummi Tarzan

Børnene fra Matador

De kendte barnestjerner fra Matador fravalgte kendislivet for en anonym tilværelse. Læs her, hvordan det er gået dem, siden kameraerne slukkede.

Læs her, hvordan det gik dem

Karen fra Guldregn

Eksponeringen var så voldsom med 'Guldregn'. Gaderne lå øde hen når Guldregn var i TV. Jeg var Karen i årevis efter, siger Tania Frydensberg Larsen

Læs om Karen

Jimi og René

Sangen ’Stegt flæsk med persillesovs’ gjorde de jyske drenge Jimi og René danmarksberømte i 1988.

Læs her, hvad der blev af Jimi og René

Min søsters børn

’Lille Blob nu skal du sove …’ - Pusle, Blob, Jan, Rikke, Lotte og Michael blev landskendte i 1966-1971, hvor de første 4 film kørte.

Læs om Min søsters børn

MGP stjernerne

Musikken spiller stadig en rolle i flere af de tidligere børnestjerners liv. Læs om Anne Gadegaard, Razz, Morten Fillipsen og SEB.

Læs om dem alle her

Robert Hansen

Robert Hansens vilde liv: Barnestjerne, vold, kokain og sygdom. Kendt fra bl.a. Krummerne, Vildbassen og især Kærlighed ved første hik.

Læs hele hans historie

Tarzan mama mia og Pelle Eroberen

Har du undret dig over, hvor 80'ernes fodboldspillere, barnestjerner og store politikere er blevet af? Sådan er det gået dem siden.

Læs det store tema

Zappa

'Du vil jo gerne være med i hulen, ik' Mulle? De runder snart det halve århundrede, men bliver stadig genkendt for deres ikoniske ungdoms-rolle.

Læs om dem alle her

Krumme

Børnehjem, dødsfald og stoffer: Sådan var Krummes virkelige liv i skærende kontrast til den lykkelige kernefamilie, han var en del af på biograflærredet.

Læs Krummes gribende historie

 

GLÆD DIG ALLEREDE NU:

Om kun 3 dage får du endnu en artikelpakke. Vi har samlet en større pakke af artikler om 2. verdenskrig og så har vi samlet en række af Hans Engells gennemgange af de større historiske krige og begivenheder.