Februar Plus Kampagne

Sjove, spændende og frække artikler til dig med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet+ er Ekstra Bladets digitale abonnement, som byder på sjove, spændende og frække historier hver eneste dag til en pris fra kun 39 kr./md. Ingen binding.

Du får enestående adgang til, hvad der rører sig under overfladen, i krogene, i fortiden og i nutiden hos både helt almindelige og kendte. Du får unikke afsløringer, guides & tests, stærke skæbnefortællinger og kommer bag om sportens dramaer, de politiske skandaler og de kendtes hemmeligheder.

Med et Basis-abonnement på Ekstra Bladet+ til 39 kr./md. får du også en ny, spændende e-bog fra Politikens Forlag hver uge.

Vælger du et Premium-abonnement til 69 kr./md., får du udover indholdet i Basis også adgang til Ekstra Bladets avis-arkiv helt tilbage til 1904 samt masser af ekstra læsestof i form af en række udvalgte sportsmagasiner. Sidst, men absolut ikke mindst, får du adgang til et stort Side 9-univers med videoer af Danmarks dejligste piger.

Du deltager automatisk i konkurrencen om 10 x 2 biografbilletter til en værdi af 2.000 kr. Konkurrencen løber til 31/12 2018 og de 10 vindere trækkes torsdag 3. januar 2019 blandt alle aktive abonnenter på Ekstra Bladet+ Basis og Premium. Vinderne offentliggøres her på siden og får direkte besked på mail. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Køb abonnement
Køb abonnement

Dine to smagsprøver

+Politik
Socialdemokraternes gruppeformand, Henrik Sass Larsen, gør flere årtiers socialdemokratisk udlændingepolitik op. Han erklærer de politisk korrekte storby-akademikere krig.

+Krimi
Hævntørsten er væk, men sorgen og vreden hjemsøger stadig en af hovedpersonerne i Danmarks første rockerkrig mellem Hells Angels og rebellerne fra Bullshit, som kostede 10 menneskeliv i 70'erne og 80'erne.