Linse om aborter: Jeg kunne have haft en søn

Reality-stjernen blev engang spået til både at få en pige og en dreng

Linse har kun et barn, og det er et bevidst valg. (Foto: Philip Davali)
Linse har kun et barn, og det er et bevidst valg. (Foto: Philip Davali)
For abonnenter

I februar blev Linse Kessler mormor for første gang, da datteren Stephanie alias Geggo fødte lille Alba.

Kort forinden mødte Ekstra Bladet Linse til en snak. Her fortalte reality-stjernen, at hun foruden Geggo på et tidspunkt også gerne ville have haft en dreng.

- Da jeg var yngre, fik jeg altid at vide af en af spåkonerne, at jeg ville få en pige og en dreng, men det må nok have været en af aborterne, siger Linse uden blusel, og bliver afbrudt af Mopper.

- Ja, har du ikke haft en abort.

- Ja, jeg har haft nogle stykker. Jeg tror, han røg der, desværre, mener Linse.

Geggo ikke planlagt
Hun er dog lykkelig for Geggo, der bestemt heller ikke var planlagt. For nogle år siden fortalte hun Ekstra Bladet, hvordan Geggo blev født, fordi hun ikke ville have to aborter i træk.

- Jeg vidste ikke, jeg var gravid, før jeg var næsten tre måneder henne. Først fik jeg en abort, og så kom jeg hjem til Stephanies far, og så 'tog vi lige en tur'. Og så tre måneder efter er jeg tre måneder henne, fortalte Linse dengang.

Allerede dengang vidste Linse, at forholdet til Geggos far ikke ville holde, men Linse tror, at barnebarnet kommet til at vokse op med to forældre.

- Hun (Geggo, red.) har været meget hormonel de sidste ni måneder, og han holder sgu godt ud, siger Linse om svigersønnen.

 

93 kommentarer
Vis kommentarer

Seneste kendte