Engell på skrump

Kira Eggers tager Hans Engell i hånden og begiver sig ud i en kamp mod kiloene - Engell vil tabe 20 kilo inden sommerferien

Du kender ham som tidligere minister. Du kender ham som ekspert på tv, og du kender ham som en populær skribent i Ekstra Bladets spalter.

Men nu har du lejlighed til at lære en helt ny og langt mere privat side af Hans Engell at kende.

Sammen med Kira Eggers - tidligere nøgenmodel og nuværende kost- og træningsekspert - har han nemlig begivet sig ud i en hård og ambitiøs mission:

Vind en kur med Kira

Du kan også få lov til at gå Engell i bedene og få Kira Eggers' hjælp til at tabe dig eller komme i superform.

EKSTRA udlodder nemlig 5 forløb med Engells personlige træner, Kira Eggers.

Først vil du få foretaget en 'total body'-analyse med fokus på fedtprocent, muskelmasse, væskebinding, vægt, bmi, målsætning, motionsplanlægning.

Dernæst vil du få tilrettelagt en unik kostplan med lige nøjagtig det fokus, der passer til dine behov. Kiras speciale er enten vægttab og muskelopbygning eller generel livsstilsændring.

Sidst, men ikke mindst vil du få dit helt eget træningsprogram. Hvad enten det er fastere numse, større overarme eller strammere mave, du er ude efter, så vil Kira hjælpe dig.

Det vil kræve, at du dukker op i København, hvis du vil have kropsanalysen, mens de to andre dele af præmien også kan klares over enten mail, telefon eller videosamtaler.

Konkurrencen løber indtil 1. februar, og du deltager ved at like EKSTRA på Facebook og give en begrundelse for, hvorfor lige netop du skal vinde i opslaget i toppen af siden.

DU KAN DELTAGE VED AT TRYKKE HER.

Engell skal tabe mindst 20 kilo inden sommerferien - og du kan følge med fra første parket.

Lørdag 14. januar havde 'Engell på Skrump' premiere. Her fik han besøg af Kira, der skulle gennemgå den store danskers spisevaner. Og lørdagen efter tog Engell med Kira til yoga-træning.

Foto: Linda Johansen
Foto: Linda Johansen
 

Vi går helt tæt på Engell over de næste mange uger og følger med i hans succeser og nedture undervejs, og sådan fortsætter det indtil sommerferien, hvor Engell forhåbentlig har nået sit mål om at tabe 20 kilo.

Læs med her:

UGE 1: Hans Engell er fast besluttet på at få has på den store mave. Der skal kostændringer og hård træning til, og selv om sveden driver af ham efter første træningstime, er der stadig overskud til et lille, skævt smil. Foto: Linda Johansen Krop og træning Følg kuren her: Engell går på skrump med Kira

UGE 2: Mod alle odds og Kiras forventninger kom Hans Engell levende gennem sin første yoga-session. - Det var sjovt og hårdt! Jeg klarede cirka tre øvelser ud af de 26, jeg skulle stå i. Yoga-instruktør bliver jeg nok aldrig, sagde han selv efter de 90 minutter i 40 graders varme og alle mulige og umulige stillinger. Foto: Linda Johansen Krop og træning Engell voldsom udfordret af Kira: Har smidt 5 kg

Uge 3: Det er et par uger siden, at romaskinen flyttede ind hos Hans Engell, men det er først nu, den for alvor får lov at arbejde. Vægen siger 119 kilo, så selv om det er op ad bakke for tiden, sker der noget. Syv kilo er smidt siden 1. januar. Målet er 20! Foto: Stine Tidsvilde Krop og træning Engell på skrump - Uge 3: Nålen står stille

Foto: Linda Johansen
Foto: Linda Johansen
 

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste historier
Hent flere