Annonce:

Kvinde: Sådan blev jeg masochist

Advarsel - ikke for sarte sjæle: 37-årige Hernriette fra Midtjylland har erkendt, at hun er submissiv i og uden for sengen

- Jeg kan ikke forestille mig et sex- og samliv uden dominans. Men jeg er ikke så meget inde i det her, at jeg vil betegne mig som en slave, fortæller Henriette. (Arkivfoto: Trevor Watson)
- Jeg kan ikke forestille mig et sex- og samliv uden dominans. Men jeg er ikke så meget inde i det her, at jeg vil betegne mig som en slave, fortæller Henriette. (Arkivfoto: Trevor Watson)
Annonce:
Ekstra Bladet

Lussinger. Smæk. Bundet og gagget. Tvang og dominans.

Umiddelbart lyder det jo både ubehageligt og usexet. Men ikke for den 37-årige hjemmehjælper Henriette fra Aahus, der her fortæller, hvordan hun fandt ud af, at hun er masochistisk anlagt.

De er udviklingshistorie, som peger på, at man både rummer en kerne i sin seksualtet, og seksualiteten udvikler sig gennem hele livet - hvis man tør.

- Føst og fremmest vil jeg lige sige, at jeg hader de kasser, som folk - både i s/m-miljøet og uden for - giver hinanden, når det handler om det seksuelle. For det første bliver det så firkantet og begrænsende, at det kan hæmme den seksuelle udvikling, og for det andet er der så mange fordomme om BDSM, som er hovedtermen for alt, hvad der handler om dominans, bindelege, sadister og masochister.

Læs: Derfor vil kvinder tages hårdt

Annonce:

Første skridt: Affære med kollega
Da Henriette var i begyndelsen af 20’erne, har hun en meget kort affære med en kollega:

- Han lægger mig en dag hen over sine knæ, trækker bukserne af mig og smækker mig. Og jeg oplever der, hvad det vil sige at blive rigtig våd og liderlig. Jeg er meget ramt af den situation, men kan alligevel ikke rigtigt definere, hvad der har ramt mig.

- Så selvom jeg ønsker, at smæk bliver en del af mit sexliv, formår jeg ikke at fortælle ham det. Jeg bliver bevidst om, at jeg vil mere af den slags. Men er ikke sikker på, det er smækkene, jeg vil have, men snarere en mand, der er meget gammeldags og kan bestemme. Og så går ud jeg og leder efter noget i den retning.

Læs: Perversioner reddede mit forhold

Annonce:

Andet skridt
- Jeg finder mig en kæreste, som er ’meget gammeldags og kan bestemme’, og det er godt, men ikke det rigtige. Jeg er i det forhold den absolut mest seksuelt aktive, jeg er nok også ret provokerende seksuelt og opfordrer til meget leg og udforskning. Hvilket betyder, vi prøver ting af, men han bryder sig ikke om, at jeg opfordrer og inviteret til den slags, og det bliver oftest ved enkeltstående oplevelser.

Tredje skridt: Lussinger
Mange år senere efter endnu et brud møder Henriette så en mand, der når ind til hende:

- Jeg er på det tidspunkt ret tillukket og nærmest frigid. Han får åbnet op for mig. Hans tiltrækningskraft er enorm på mig. Han virker meget karismatisk og faretruende og dominerende på den måde, jeg i grunden altid har været tiltrukket af på mænd, men som jeg også har undgået, da jeg følte, de kunne se lige igennem mig og se det, jeg ikke vidste om mig selv.

Og så går det løs i:

Annonce:

- Jeg bliver nærmest kastet rundt og gennemkneppet. Og jeg nyder det, det at kunne mærke mig selv. Jeg oplever at få lussinger, blive spyttet på, bagbundet og få opgaver stillet - som tage hen til ham iført frakke og intet andet under. Han siger, jeg skal kneppes i røven, og så gør han det. Og efterfølgende kan han finde på at tvinge mig til oralsex på ham - for at sætte mig på plads.

Åbner sig
De taler meget om det og om hans lyster, og Henriette begynder åbne op for sig selv:

- Jeg lader mig ’provokere’ til at sige ’så gør det!’, når han fortæller mig en fantasi. Og den befrielse, det er for mig at sige det og lade ham gøre det, er helt særlig, og det tænder mig meget. Jeg kan ikke huske, om vi har blid og rolig sex.

Til gengæld er der meget dominans:

- Selv om vi ikke ses ofte, har vi daglig kontakt med hinanden pr. sms. Jeg kan få til opgave at onanere på arbejde. Og da jeg får mig en mobil med et lille kamera i, udvides opgaven til at tage billeder af det.

Læs: Kærlighed med klask

Fjerde skridt: Sanselighed
Det forhold slutter, og der går et år, så møder Henriette endnu en mand, der bringer hende videre i hendes seksuelle udvikling:

Annonce:

- Jeg indleder noget, der på mange måder er helt anderledes. Men stadig med dominans og ’brug’ af mig i det. Men det er ikke så fysisk i sit udtryk, meget mere intimt og sensuelt - og meget mere orgastisk.

Hans dominans var ikke så meget fysisk, som den var mental og verbal:

- Han fik mig til at åbne mig op og dele mine fantasier, samtidig med at han delte ud af sine. Han havde en helt særlig evne til at gøre mig nysgerrig på de små frø af nyt, som han præsenterede mig for i sine lyster. Han indførte mig langsomt ind i sine kinks og lyster, og jeg overgav mig. Det var sansende og sensuelt.

Annonce:

Anale lyster
- Hans lyster var meget til det anale og udforskning af røvens følsomhed og muligheder. Og derfor også meget blide i al deres kinkyhed. Vi afprøvede buttplugs, også den oppustelige af slagsen. Jeg fik små opgaver som at lege med den foran ham i virkeligheden og på cam. Jeg skulle udvide min røv, og vi snakkede om og prøvede at fiste mig der. Han fik mig til at sælge mine brugte trusser på nettet, og til at tisse nede i den lokale park med risiko for at blive opdaget.

Femte skidt: Det hele blandes
Med ham opdagede Henriette altså et dybereliggende behov for at overgive sig helt og blive domineret:

- Og det førte mig bagefter ind i s/m-verdenen, fordi jeg også har de her behov for at få smerte eller at blive brugt og være fikseret imens. Jeg opsøgte sitet kinkrepublik.dk og kom ind i en verden af forunderlig seksualitet. Så for første gang gik jeg helt bevidst det.

- Jeg lavede en profil og datede lidt forskellige.. og mødte så en, der udelt var til sadisme og dominans. Vi skrev sammen og datede, og ting udviklede sig. Men over lang tid. Faktisk gik der næsten et halvt år, før vi havde sex med s/m.

Annonce:

- Det var befriende, fordi der pludselig var sammenhæng mellem mange ting. En sammenblanding af alt det fysiske og voldsomme, som jeg havde med den første mand, og alt det sanselige, som jeg havde med den forrige. Bare på en anden måde, som passede til ham og jeg og til den seksualitet, vi havde sammen.

Læserne: Her går sexgrænsen

Ærlighed
- På en måde mere ærlig, fordi jeg var klar over, det var min seksualitet, det her tænder mig. Jeg kunne sætte ord på og definere min lyst og mine behov. Og det gjorde jeg. Hans dominans er af den karakter, at jeg ikke vidste, hvornår det blev lagt op til sex.

- Han kunne godt invitere mig ud og byde mig være helt klar til at gå, når han kom og hentede mig - og så endte jeg i løbet af ingen tid bundet, blindfoldet og gagget med åben mund og til sidst med hans pik dybt i halsen. Eller han svang sin pisk over mine bryster eller baller, inden han kneppede mig, enten i halsen, fissen eller røven.

Annonce:

- Jeg kan ikke forestille mig et sex- og samliv uden dominans. Men jeg er ikke så meget inde i det her, at jeg vil betegne mig som en slave eller tøs eller anden kassedefinition. Jeg er mig. Men skal det koges helt ned til et absolut, som jeg fik det serveret til et intromøde i SMIL, så er jeg masochist. Og jeg vil ikke kunne have et sexliv uden.

Læserne: Her går sexgrænsen

Henriette hedder noget andet i virkeligheden, men hun ønsker at være anonym.

Læs et længere og saftigere interview med Henriette på side6.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: