Magasiner

Som abonnent på Ekstra Bladet+ Premium har du altid adgang til mindst seks sports- og livsstilsmagasiner. Læs om alt fra videnskab, sundhed og boligindretning til cykling, Formel 1 og fodbold.

Premier League 2018

Premier League-magasinet er din store sæsonguide til 2018/2019 i England, og også ligaerne i Spanien, Tyskland og Italien.

Vi har fokus på transfers, danskerne og topholdene i et magasin, der er proppet med detaljer, oplysninger og fede historier.

Magasinet er perfekt til både de inkarnerede fans, nybegyndere og familiens eller naboens fodboldglade børn, der vil vide alt om Christian Eriksen, Paul Pogba, Mohamed Salah og de andre store stjerner.

Liv

Magasinet Liv opdaterer, underholder og inspirerer kvinder på en ærlig og personlig måde. Vi giver indsigt og fordybelse – vi hylder livet og mulighederne. Vi deler vores historier om erfarne, seje, no bullshit, modne kvinder, som har et liv i rygsækken og et liv foran sig.
 

Magasinet kan læses til 13.9.2018

 

Gør Det Selv

Gør Det Selv er et magasin, der har fokus på glæden ved at gøre det selv.
I tæt kontakt med fagfolk hjælper, vejleder og inspirerer redaktionen læseren
i forhold til de mange praktiske opgaver, der knytter sig til boligen både inde og ude. Den primære målgruppe er mænd over 30, der finder glæde ved praktisk arbejde, uanset om motivet er økonomisk eller hobby-betonet.
 

Magasinet kan læses til 6.9.2018

 

Bo Bedre

I Bo Bedre sikrer de bedste journalister, fotografer og stylister den høje kvalitet og troværdighed i en eksklusiv form. Bo Bedre er altid først med de nyeste trends – både i Norden og internationalt – og har dermed det bedste grundlag for også at beskrive fremtidige tendenser inden for bolig, livsstil og interiør. Bo Bedre skaber drømme om den skandinaviske livsstil, og læseren inspireres derigennem til at forny sig inden for egne rammer.
 

Magasinet kan læses til 30.8.2018

 

Tour magasinet

Tour-magasinet spreder sig i år over 180 sider om årets udgave af Tour de France.

Vi har været på besøg hos Jakob Fuglsang på en træningstur udenfor Roubaix, hvor Tour-feltet i år skal køre en dramatisk 9. etape på mange af de brostens-passager, vi kender fra det legendariske løb Paris-Roubaix. Du får alt om favoritterne og et knivskarpt fokus på danskernes Tour efter en meget lovende optakt i foråret.

Magasinet er for eksperter såvel som sofafans og det perfekte opslagsværk, når man lige skal have styr på, hvordan årets rute er, hvem man skal øje med.

Bike Life

Bike Life guider og inspirerer dig til hvad du skal få ud af cyklesæsonen 2018.

 

Skal du i gang med at køre mountainbike, eller savner du inspiration til nye spor, er der masser af læsestof i dette års udgave af Bike Life. Cykler, træning, spor, rejser.

Mange danskere lægger vejen forbi Alpe d’Huez og det populære motionsløb La Marmotte. Vi sætter fokus på træningen inden løbet, og giver dig en omfattende guide til, hvad du skal huske på før, under og efter løbet.

 

Formel 1 2018

I Formel 1-magasinet bliver du helt klar til den store Formel 1-sæson. Vi bringer et stort, ærligt interview med Kevin Magnussen om de store drømme og den barske virkelighed, der er at jagte point og prestige i en af de mest langsomme biler i feltet.

Lewis Hamilton lægger vejen forbi og fortæller om sin opvækst og stjernestatussen i Formel 1, og så er der nostalgi, de tekniske 2018-nyheder og alt, du måtte begære om løbene, de 10 teams og deres kørere.

 

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
1. Vælg produkt
2. Dine oplysninger
3. Betal

Få det hele med Ekstra Bladet+

Altid en ekstra god historie
Premium abonnement
69 kr.
Pr. måned - ingen binding
  • Alle unikke Ekstra Bladet-artikler
  • E-bøger, hver uge
  • Magasiner, hver måned
  • Fuld adgang til Side 9-pigerne
  • Avis-arkiv (+40.000 aviser)

Dit abonnement er løbende. Der er ingen binding og du kan når som helst opsige det til udgangen af en periode.