Magasiner

Med Premium får du adgang til nye magasiner hver måned, som veksler mellem kvalitets-titler som Bo Bedre, Costume, Illustreret Videnskab og iForm samt sports-magasiner om Formel 1, Tour de France, Champions League osv.

Boligmagasinet

Vi byder på inspirerende, overraskende og imponerende boliger fra både Danmark og udlandet, selvfølgelig krydret med et væld af brugbare tips og fif til læserens eget hjem. Det er vigtigt for os at gøre leg med boligen overkommelig, så vi mikser glædeligt dyrt design med lækre budgetkøb. Du får masser af flotte shoppingsider med det nyeste inden for boligtilbehør. Og så får du naturligvis masser af inspiration til årets julepynt.
 

Magasinet kan læses til 24.5.2018

 

Køb

Ishockey VM 2018

Ishockey-magasinet tager de erfarne fans og nybegynderne med ind bag kulisserne ved Danmarks 2018-VM i ishockey.

Magasinet går også i dybden med de andre 15 VM-nationer og de superstjerner, der kommer til Danmark, ligesom der er godt læsestof om de gode, gamle dage i danske ishockey-haller og fede reportager om dansk ishockey.

 

Køb

Gør det selv

Gør Det Selv er et magasin, der har fokus på glæden ved at gøre det selv.
I tæt kontakt med fagfolk hjælper, vejleder og inspirerer redaktionen læseren
i forhold til de mange praktiske opgaver, der knytter sig til boligen både inde og ude. Den primære målgruppe er mænd over 30, der finder glæde ved praktisk arbejde, uanset om motivet er økonomisk eller hobby-betonet.
 

Magasinet kan læses til 9.5.2018

 

Køb

Bike Life

Bike Life guider og inspirerer dig til hvad du skal få ud af cyklesæsonen 2018.

 

Skal du i gang med at køre mountainbike, eller savner du inspiration til nye spor, er der masser af læsestof i dette års udgave af Bike Life. Cykler, træning, spor, rejser.

Mange danskere lægger vejen forbi Alpe d’Huez og det populære motionsløb La Marmotte. Vi sætter fokus på træningen inden løbet, og giver dig en omfattende guide til, hvad du skal huske på før, under og efter løbet.

 

Køb

I Form

I Form er magasinet til kvinden, der ønsker at være på toppen. Måske netop af den grund er det blevet danske kvinders foretrukne månedsmagasin.

 

I I Form finder kvinder den nyeste viden, handlingsanvisninger og inspiration til en sund livsstil med krop og sjæl i balance. Ved hjælp af dokumenterede metoder og med de bedste eksperter i ryggen får læserne alle redskaberne til at opnå et sundt og aktivt liv – i en positiv og inspirerende stil og tone.


Magasinet kan læses til 9.5.2018

 

Køb

Formel 1 2018

I Formel 1-magasinet bliver du helt klar til den store Formel 1-sæson. Vi bringer et stort, ærligt interview med Kevin Magnussen om de store drømme og den barske virkelighed, der er at jagte point og prestige i en af de mest langsomme biler i feltet.

Lewis Hamilton lægger vejen forbi og fortæller om sin opvækst og stjernestatussen i Formel 1, og så er der nostalgi, de tekniske 2018-nyheder og alt, du måtte begære om løbene, de 10 teams og deres kørere.

 

Køb

Bikeseason 2018

Magasinet Bikeseason klæder dig på til et stort 2018, hvor Jakob Fuglsang har kaptajn-rollen i Tour de France, og en række yngre danske ryttere er ved at køre sig ind i verdenseliten. Fra de belgiske brosten over spurter i sommerens etapeløb til VM, der til efteråret køres i Østrig.

 

Jakob Fuglsang går i detaljer med en 2018-sæson, hvor han er hovedpersonen på Astana, og som krydderi bringer vi store interview med Greg Van Avermaet og Vincenzo Nibali. Rygraden i magasinet er optakter til alle de store løb og ekspertvurderinger, samt optakt til de 18 World Tour-holds sæson.

 

Køb
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Få adgang NU til ekstra gode historier
Med Ekstra Bladet+ får du historier med unikt baggrundsstof. Vi går bag om afsløringer, har ekstra meget om de kendte, spektakulære kriminalsager, de stærkeste skæbnefortællinger, sport og meget mere.
Prøv EKSTRA BLADET+ og få:
  • Adgang til tusindvis af +historier med unikt baggrundsstof
  • Digitalt arkiv med Ekstra Bladet avis (kræver Premium)
  • Sports og livsstilsmagasiner (kræver Premium)
  • E-bøger fra Politikens Forlag
  • Kæmpe rejseunivers, Side 9-piger m.m.

INGEN BINDING - BETAL FRA MÅNED TIL MÅNED