Magasiner

Som abonnent på Ekstra Bladet+ Premium har du altid adgang til mindst seks sports- og livsstilsmagasiner. Læs om alt fra videnskab, sundhed og boligindretning til cykling, Formel 1 og fodbold.

Tour magasinet

Tour-magasinet spreder sig i år over 180 sider om årets udgave af Tour de France.

Vi har været på besøg hos Jakob Fuglsang på en træningstur udenfor Roubaix, hvor Tour-feltet i år skal køre en dramatisk 9. etape på mange af de brostens-passager, vi kender fra det legendariske løb Paris-Roubaix. Du får alt om favoritterne og et knivskarpt fokus på danskernes Tour efter en meget lovende optakt i foråret.

Magasinet er for eksperter såvel som sofafans og det perfekte opslagsværk, når man lige skal have styr på, hvordan årets rute er, hvem man skal øje med.

Illustreret Videnskab

Bliv underholdt og udfordret, og forstå den verden, som omgiver dig. Tag med på opdagelsesrejse - fra Jordens dybeste kløft til universets yderste grænser. Glæd dig til seneste nyt fra forskernes frontlinje og spændende beretninger om nye teknologiske gennembrud. Altid forsynet med en videnskabelig forklaring undervejs.
 

Magasinet kan læses til 12.07.2018

 

VM i fodbold 2018

VM-magasinet har været i Sydamerika for at måle fodboldfeberen i Peru og Argentina, og vi går helt i dybden med Danmarks VM i interview med Eriksen, Kjær og landstræner Hareide.

Der er store historier om de fire VM-favoritter Brasilien, Tyskland, Frankrig og Spanien, som er krydret med skæve historier fra VM 1986 og om at stå som anfører i en VM-finale,

Magasinet er for eksperter såvel som sofafans og det perfekte opslagsværk, når man lige skal have styr på, hvem der er hvem på de 32 landshold.

Historie

Historie er et populærhistorisk magasin for videbegærlige i alle aldre. Magasinet behandler hele verdenshistorien og spreder sig over en bred vifte af emner – fra intense krigsdramaer og opdagelsesrejser til tekniske triumfer og verdenskunstens vidundere. De velfortalte og fængende artikler bliver skrevet og redigeret af førende historikere og fagjournalister.

Bilmagasinet

Bil Magasinet handler om biler. Kort og godt. Om at købe bil og om at leje bil, men først og fremmest om at have det sjovt med sin bil. Vi kommer rundt om det hele og skriver altid med en glødende entusiasme. Bil Magasinet er Danmarks bilblad nummer 1, uanset om du går efter de hurtige nyheder, de eksotiske features eller de grundige tests. Vi tager altid udgangspunkt i vores læsere, og leverer hver måned markedets største og mest grundige testsektion, hvor vi giver vores bud på de bedste køb, samt dybdegående brugt-test af særligt interessante biler.
 

Magasinet kan læses til 21.6.2018

 

Ishockey VM 2018

Ishockey-magasinet tager de erfarne fans og nybegynderne med ind bag kulisserne ved Danmarks 2018-VM i ishockey.

Magasinet går også i dybden med de andre 15 VM-nationer og de superstjerner, der kommer til Danmark, ligesom der er godt læsestof om de gode, gamle dage i danske ishockey-haller og fede reportager om dansk ishockey.

 

Bike Life

Bike Life guider og inspirerer dig til hvad du skal få ud af cyklesæsonen 2018.

 

Skal du i gang med at køre mountainbike, eller savner du inspiration til nye spor, er der masser af læsestof i dette års udgave af Bike Life. Cykler, træning, spor, rejser.

Mange danskere lægger vejen forbi Alpe d’Huez og det populære motionsløb La Marmotte. Vi sætter fokus på træningen inden løbet, og giver dig en omfattende guide til, hvad du skal huske på før, under og efter løbet.

 

Formel 1 2018

I Formel 1-magasinet bliver du helt klar til den store Formel 1-sæson. Vi bringer et stort, ærligt interview med Kevin Magnussen om de store drømme og den barske virkelighed, der er at jagte point og prestige i en af de mest langsomme biler i feltet.

Lewis Hamilton lægger vejen forbi og fortæller om sin opvækst og stjernestatussen i Formel 1, og så er der nostalgi, de tekniske 2018-nyheder og alt, du måtte begære om løbene, de 10 teams og deres kørere.

 

Bikeseason 2018

Magasinet Bikeseason klæder dig på til et stort 2018, hvor Jakob Fuglsang har kaptajn-rollen i Tour de France, og en række yngre danske ryttere er ved at køre sig ind i verdenseliten. Fra de belgiske brosten over spurter i sommerens etapeløb til VM, der til efteråret køres i Østrig.

 

Jakob Fuglsang går i detaljer med en 2018-sæson, hvor han er hovedpersonen på Astana, og som krydderi bringer vi store interview med Greg Van Avermaet og Vincenzo Nibali. Rygraden i magasinet er optakter til alle de store løb og ekspertvurderinger, samt optakt til de 18 World Tour-holds sæson.

 

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Køb adgang til ekstra gode historier
Med Ekstra Bladet+ får du historier med unikt baggrundsstof. Vi går bag om afsløringer, har ekstra meget om de kendte, spektakulære kriminalsager, de stærkeste skæbnefortællinger, sport og meget mere.
Prøv EKSTRA BLADET+ og få:
  • Adgang til tusindvis af +historier med unikt baggrundsstof
  • Digitalt arkiv med Ekstra Bladet avis (kræver Premium)
  • Sports og livsstilsmagasiner (kræver Premium)
  • E-bøger fra Politikens Forlag
  • Kæmpe rejseunivers, Side 9-piger m.m.

INGEN BINDING - BETAL FRA MÅNED TIL MÅNED