Magasiner

Som abonnent på Ekstra Bladet+ Premium har du altid adgang til de nyeste sportsmagasiner om begivenheder som Champions League, NFL, Tour de France og Formel 1. Vores magasiner går tæt på de største sportsgrene og er altid spækket med analyse, statistik og eksklusive interviews med de helt store profiler.

Cykel-motion Danmark

Det er en fornøjelse at kunne præsentere det nye CYKEL-MOTION DANMARK. Magasinet som i næsten 30 år har glædet danske cykelmotionister.

Ånden bag bladet har vi bibeholdt. Desuden er indholdet blevet bredere, ligesom vi har givet magasinets look et facelift. Læs om ultra-cykling, enestående cykeloplevelser i Norditalien, kvindecykling samt test og anmeldelser af lækre cykler og gear.

 

Champions League 18/19

Champions League-magasinet giver dig overblikket over årets turnering, detailviden om samtlige 32 hold og deres spillere og trænere, og ikke mindst en række fede historier, hvor vi har mødt og fulgt nogle af de største spillere, trænere og klubber i turneringen.

Det 132 sider store magasin er perfekt til såvel de hardcore fans som nybegyndere og fodboldglade børn, der kan få en masse ud af historierne om spillerne og holdene.

 

NFL magasinet 2018

NFL-magasinet tager dig med ind i den fascinerende liga og klæder dig på til 2018-sæsonen, hvor favoritterne New England Patriots og Philadelphia Eagles får kamp til stregen i jagten på den Super Bowl, der venter i Atlanta til februar.

Magasinet er perfekt til både de inkarnerede fans, nybegyndere og en god gave til en yngre eller ældre mand, der følger NFL i ny og næ.

 

Premier League 2018

Premier League-magasinet er din store sæsonguide til 2018/2019 i England, og også ligaerne i Spanien, Tyskland og Italien.

Vi har fokus på transfers, danskerne og topholdene i et magasin, der er proppet med detaljer, oplysninger og fede historier.

Magasinet er perfekt til både de inkarnerede fans, nybegyndere og familiens eller naboens fodboldglade børn, der vil vide alt om Christian Eriksen, Paul Pogba, Mohamed Salah og de andre store stjerner.

Bike Life

Bike Life guider og inspirerer dig til hvad du skal få ud af cyklesæsonen 2018.

 

Skal du i gang med at køre mountainbike, eller savner du inspiration til nye spor, er der masser af læsestof i dette års udgave af Bike Life. Cykler, træning, spor, rejser.

Mange danskere lægger vejen forbi Alpe d’Huez og det populære motionsløb La Marmotte. Vi sætter fokus på træningen inden løbet, og giver dig en omfattende guide til, hvad du skal huske på før, under og efter løbet.

 

Formel 1 2018

I Formel 1-magasinet bliver du helt klar til den store Formel 1-sæson. Vi bringer et stort, ærligt interview med Kevin Magnussen om de store drømme og den barske virkelighed, der er at jagte point og prestige i en af de mest langsomme biler i feltet.

Lewis Hamilton lægger vejen forbi og fortæller om sin opvækst og stjernestatussen i Formel 1, og så er der nostalgi, de tekniske 2018-nyheder og alt, du måtte begære om løbene, de 10 teams og deres kørere.

 

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
1. Vælg produkt
2. Dine oplysninger
3. Betal

Få det hele med Ekstra Bladet+

Premium abonnement
69 kr.
Pr. måned - ingen binding
  • Alle unikke Ekstra Bladet-artikler
  • E-bøger, hver uge
  • Sportsmagasiner
  • Fuld adgang til Side 9-pigerne
  • Avis-arkiv (+40.000 aviser)

Dit abonnement er løbende. Der er ingen binding og du kan når som helst opsige det til udgangen af en periode.