Flødekartoflens storebror

Tartiflette er vildt nem at lave og smager helt fantastisk

Tartiflette er en slags gratin af bacon, løg, ost og kartofler. Det er en fransk ret, der stammer fra Savoie-regionen. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Tartiflette er en slags gratin af bacon, løg, ost og kartofler. Det er en fransk ret, der stammer fra Savoie-regionen. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

De fire hovedingredienser i tartiflette er en kvartet, som altid fungerer: kartofler, ost, bacon og løg.

Tartiflette kommer fra de franske alper, hvor den traditionelle ret skal laves med Reblochon-ost.

Læs videre med Ekstra Bladet+

For kun 79 kr./md.

Ingen binding: Opsig når du vil.

Allerede abonnent? Log ind
Abonnementet fortsætter til 79 kr./md. Der er ingen binding, og du kan altid opsige abonnementet til udgangen af en betalingsperiode.

Seneste historier