Det får du med Ekstra Bladet+

På ekstrabladet.dk har vi masser af gratis indhold og breaking news, og det er med Ekstra Bladet+, du får endnu mere af det, der er værd at tale om, diskutere, forundres eller forarges over. Kort sagt unikke historier, der er værd at betale for.

Ekstra Bladet+ går bag om nyhederne, og giver dig alle de saftige detaljer og baggrundsstof, som enten er for godt, for spændende eller for frækt til at være gratis.

Tusindvis af artikler

Hver dag får du adgang til en verden med kriminalsager, kendte, politik, sport, Side 9 og meget mere. Video finder du i +Play, hvor Ekstra Bladets eksperter bl.a. analyserer aktuelle sportsbegivenheder, politiske dramaer og guider dig til dit næste tech-køb.

Ekstra Bladet+ er perfekt til dig, der vil have mere af det hele. For at læse +artikler på ekstrabladet.dk og streame i +Play skal du vælge Ekstra Bladet+. Vil du også gerne se Side 9-pigerne folde sig ud og læse Tipsbladet hver fredag, skal du vælge Ekstra Bladet++. Endeligt har vi Ekstra Bladet+++ til dig, som gerne vil have adgang til det hele inklusiv den daglige e-avis.

Hvor ligger vanskelighederne og udfordringerne for politiet, når det handler om uopklarede drab, og når banderne strides? Ekstra Bladet+ går bag om politiets arbejde og de kriminelles verden.

I +Privatliv taler almindelige danskere ud om de diæter og livsbeslutninger, der har ændret deres liv. Du får også tips og guider til en bedre økonomi.

Ekstra Bladet+ tager dig med på sidelinjen, hvad enten du er til Superliga, Formel 1 eller e-sport. Du kommer helt ind i detaljen på klubberne, kørerne og pengemændenes magtspil.

I Ekstra Bladet+ serverer vi politikernes drama råt fra Christiansborg. Både Hans Engell og Henrik Qvortrup udfordrer politikeres løfter, så du ikke bliver spist af med tom snak.

Læs om de kendte og de kongelige. Følg med når reality-stjernerne fester og når landets største kunstnere optræder på landets festivaler.

Side 9-pigerne elsker at posere. Men nogle gange optræder de også for rullende kameraer. I Ekstra Bladet+ har vi både eksklusive gallerier og videoer af Danmarks dejligste piger.

+Play

+Play er meget mere af det bedste ved Ekstra Bladet+. Det er korte, kontante og underholdende programmer, du kan se eller putte i ørene. Det giver dig mere af det, du bedst kan lide ved sport, tech, krim, politik og dokumentarer.

Hvert program varer ca. 10 minutter, og du kan streame dem, når du har lyst. +Play er perfekt, når du er på farten, skal til og fra arbejde, eller når du tager en velfortjent pause.