Det får du med Ekstra Bladet+

På eb.dk har vi masser af gratis artikler, som giver dig det helt korte, hurtige nyhedsoverblik. Men savner du mere uddybende artikler og nyheder, du kan læse, lytte til eller se på video, kan du få det hele med et abonnement på Ekstra Bladet+.

I Ekstra Bladet+ går vi bag om nyheden og giver dig alle de saftige detaljer og baggrundsstof, som enten er for godt, for spændende eller for frækt til at være gratis.

Tusindvis af artikler

Hver dag har du adgang til nye artikler og videoer om kriminalsager, kendte, politik, sport, Side 9 og meget mere. Videoerne finder du i +Play, hvor Ekstra Bladets eksperter bl.a. analyserer aktuelle sportsbegivenheder, politiske dramaer og guider dig til dit næste tech-køb.

Ekstra Bladet+ er det perfekte abonnement til dig, som foretrækker at læse, lytte og se historier på din skærm, hvad enten du er på farten eller tager en pause.

Hvor ligger vanskelighederne og udfordringerne for politiet, når det handler om uopklarede drab, og når banderne strides? Ekstra Bladet+ går bag om politiets arbejde og de kriminelles verden.

I +Privatliv taler almindelige danskere ud om de diæter og livsbeslutninger, der har ændret deres liv. Du får også tips og guider til en sund økonomi.

Ekstra Bladet+ tager dig med på sidelinjen, hvad enten du er til Superliga, Formel 1 eller e-sport. Du kommer helt ind i detaljen på klubberne, kørerne og pengemændenes magtspil.

I Ekstra Bladet+ serverer vi politikernes drama råt fra Christiansborg. Både Hans Engell og Henrik Qvortrup udfordrer politikeres løfter, så du ikke bliver spist af med tom snak.

Læs alt om de kendte og deres hemmeligheder. Ekstra Bladet+ er med, når reality-stjernerne fester, de kongelige kikser, og når de største kunstnere optræder på landets festivaler.

Side 9-pigerne elsker at posere. Men nogle gange optræder de også for rullende kameraer. I Ekstra Bladet+ har vi både eksklusive gallerier og videoer af Danmarks dejligste piger.

+Play

+Play er meget mere af det bedste ved Ekstra Bladet+. Det er korte, kontante og underholdende programmer, du kan se eller putte i ørene. Det giver dig mere af det, du bedst kan lide fra sport, tech, krim, politik og dokumentarer.

Hvert program varer ca. 10 minutter, og du kan streame dem, når du har lyst. +Play er perfekt, når du er på farten, skal til og fra arbejde, eller når du tager en velfortjent pause.