Satser på kedeligt og målfattigt ...

(Foto: Peter Dejong/AP)
Mandagens fodboldforslag fra Tipsbladets og Ekstra Bladets spilekspert Jacob Hansen

Spilforslag:Som EKSTRA-medlem får du ugen igennem eksklusive tips til at slå bookmakerne på deres egen hjemmebane.

Fodboldforslagene gav i seneste måned en tilbagebetaling på 109 procent, hvilket betyder, at Jacob Hansen ligger i knap 104 procent samlet set for sæsonen.

Tennisforslagene fra Jacob Hansen klarer sig endnu bedre. Seneste måned endte i 106 procents tilbagebetaling og en samlet tilbagebetalingsprocent for sæsonen på 110 procent.

Polen Ekstraklasse, mandag kl. 18.00
Piast Gliwice – Jagiellonia Bialystok [under 3 mål] odds 1,45 (bet365)
Indsats: 58/100

Det var for sandt for dyden ikke nogen prangende weekend, jeg netop har tilbagelagt, så undskyld mig for lige at gribe tingene en smule forsigtigt an denne mandag formiddag og ty til et af de lavere odds.

Vi befinder os i den bedste polske række og taget i betragtning af, hvordan begge hold spiller virker det som et ganske fristende odds, der udbydes på en målfattig kamp.

Piast Gliwice har i deres tre seneste hjemmekampe spillet 0-2, 0-2 og 0-0. Altså ingen scoringer på eget græs i 270 minutter, og i otte hjemmekampe mod polsk modstand i denne sæson er der ikke én gang blevet scoret over tre mål.

Samtidig kommer Jagiellonia Bialystok med en statistik, der siger, at kun én af deres seneste otte udekampe har budt på mere end to mål. Og lad os så springe til den indbyrdes statistik. De har siden 2003 mødt hinanden 14 gange. 13 af disse havde højst to mål, mens undtagelsen endte 2-1.

Får denne match tre kasser, får vi indskuddet retur, får vi færre, henter vi odds 1,45.

0 kommentarer
Vis kommentarer