Uimodståelige odds i Argentina

Estudiantes møder Argentinos hjemme. (Foto: AP)
Ekstra Bladets og Tipsbladets spilekspert Jacob Hansen giver dig dagens to bedste spil

Spilforslag: Som EKSTRA-medlem får du ugen igennem eksklusive tips til at slå bookmakerne på deres egen hjemmebane. Det samlede regnskab for 2013 udviste et plus på 102 procent for sæsonen.

I 2014 er det igen tennisforslagene fra Jacob Hansen, som klarer sig allerbedst. I årets tre første måneder gav de en tilbagebetalingsprocent på imponerende 128.

Fodboldforslagene havde en stærk marts med en tilbagebetaling på 115 procent, hvilket efter en svær start bringer årsresultatet op på 103 procent.WTA Bogota, mandag 21.00

Alexandra Mladenovic – Alexandra Panova [2] odds 2,15 (Tonybet)

Indsats: 15/100

Vi rykker til grusturneringen i Bogota for ugens første tennis-satsning, og det bliver en satsning på Panova, selvom hun ligger nummer 134 i verden, sammenlignet med den placering som nummer 87, der indtages af Mladenovic. Men jeg forestiller mig, at underlaget kommer til at spille en rolle.

Vi er som sagt på grus, og det er altså langt fra Mladenovic’ foretrukne underlag, hvilket også kan aflæses i det faktum, at dette er hendes første gruskamp siden 11. juli sidste år. Til sammenligning har Panova allerede deltaget i fire grusturneringer i år, og hun nåede finalen i to af dem.

Hun var også i finalen i denne turnering i Bogota i 2012, mens det er første gang, at Mladenovic stiller op her, hvorfor der også kan ligge en forskel i at være bekendt med forhold og underlag.

Endelig har de mødt hinanden tre gange tidligere. Først gang sejrede Mladenovic på hard court. De to næste kampe, i 2011 og 2012 tog Panova sig af. Begge kampe blev spillet på grus og russeren vandt begge kampe 2-0 i sæt. Hun skal spilles i en outsider-rolle.

Argentina Torneo Final, tirsdag 01.10

Estudiantes – Argentinos Juniors [X] odds 3,40 (Nordicbet)

Indsats: 8/100

Der spilles en kamp i den argentinske liga i nat, hvor det simpelthen er alt, alt for fristende at lade krydset gå sin næse forbi, når nu oddset er helt oppe i 3,40 gange indskuddet retur.

Begge disse klubber har indtil videre gennemført 11 runder af forårsturneringen, og begge klubber har spillet seks af disse kampe remis. Og prøv så lige at tjekke følgende;

Estudiantes har spillet 0-0 i deres tre seneste hjemmekampe. Argentinos Juniors har spillet 0-0 i deres tre seneste kampe. Og uafgjort i deres fire seneste udekampe. Kan I regne ud, hvad kampen endte, da Argentinos Juniors senest gæstede Estudiantes? Jep, den endte 0-0.

0 kommentarer
Vis kommentarer