Mesterkokkens nemme opskrift: Suveræn sandwich med stegt flæsk

Thomas Rode ville være soldat, men blev mesterkok. Se hans bedste bud på en lækker, men nem opskrift

Thomas Rode. (Foto: Lars Krabbe)
Thomas Rode. (Foto: Lars Krabbe)
For abonnenter

Thomas Rode drømte om en karriere som jægersoldat, men kom via et opvaskerjob ind i restaurantverdenen. Siden 1996 har han været på den legendariske Michelin-restaurant Kong Hans, hvor han i dag er chefkok.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division og Færøsk fodbold
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division og Færøsk fodbold
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.

Seneste historier