Fra stjerneregn til guldregn: Det tjener de danske Michelin-restauranter

Landets 24 restauranter med michelinstjerner kører stort set alle med overskud

Rasmus Kofoed var i 2017 den eneste kok, der kunne bryste sig af tre michelinstjerner. Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix
Rasmus Kofoed var i 2017 den eneste kok, der kunne bryste sig af tre michelinstjerner. Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix
For abonnenter

Vindmølle-milliardærer og to gange Rasmus Kofoed. Ekstra Bladet har gennemgået økonomien og pengemændene bag landets 24 mest succesfulde restauranter målt ud fra, hvem der fik michelinstjerner i 2017.

Læs videre med Ekstra Bladet+

For kun 79 kr./md.

Ingen binding: Opsig når du vil.

Allerede abonnent? Log ind
Abonnementet fortsætter til 79 kr./md. Der er ingen binding, og du kan altid opsige abonnementet til udgangen af en betalingsperiode.

Seneste historier