Michelin-kokke spinder guld: Så meget tjener de

Det er svært at tjene penge for landets Michelin-restauranter. De store penge ligger i at drive bistro eller take away ved siden af

Henrik Yde, kok og indehaver af Kiin Kiin, tjener millioner på sine mange restauranter. Foto: Christian Lykking
Henrik Yde, kok og indehaver af Kiin Kiin, tjener millioner på sine mange restauranter. Foto: Christian Lykking
For abonnenter

Kokkene bag gourmetrestauranter som Noma, Geranium og Kadeau hyldes nærmest som nationalhelte, når de hvert år høster eftertragtede stjerner fra den franske madguide Michelin.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.

Seneste historier