Brændende kærlighed til din kartoffelmos

En god kartoffelmos har brug for en kærlig og nænsom behandling

Når kulden udenfor ritgig begynder at få fat, er der ikke noget bedre end mosede kartofler - toppet med sprød bacon of purløg. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Når kulden udenfor ritgig begynder at få fat, er der ikke noget bedre end mosede kartofler - toppet med sprød bacon of purløg. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Du skal undgå at banke stivelsen ud af kartoflerne, hvis du vil have en lind og blød kartoffelmos.

Kartofler er fyldt med stivelse; vi kender det som kartoffelmel, og det er ideelt at tykne rødgrød med.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division og Færøsk fodbold
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division og Færøsk fodbold
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.