Den nemmeste kirsebærkage

Fantastiske ingredienser behøver ikke megen hjælp – gode råvarer har brug for opmærksomhed og ikke så meget andet

Kirsebærkage med Mascarponecreme er en delikatesse, der i høj grad hører sig til om sommeren. Og så er den nem at lave. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Kirsebærkage med Mascarponecreme er en delikatesse, der i høj grad hører sig til om sommeren. Og så er den nem at lave. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Clafoutis er klassisk fransk bagværk, på højde med tarte tatin, og kan på samme måde varieres med mange forskellige frugter.

Kagen består af marinerede kirsebær, som overhældes med en pandekagedej – det bliver ikke nemmere.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.