Friteret fisk renset for unoder

Retten kan være let og frisk eller tung og vulgær – det kommer an på dejen og tilbehøret

Med lidt kloge ændringer og forfinelser kan fish'n'chips blive en let og lækker sommerret. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Med lidt kloge ændringer og forfinelser kan fish'n'chips blive en let og lækker sommerret. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

I England er klassikeren fish’n’chips serveret med ærtemos og tartarsauce, hvilket kan gøre det til en lettere vulgær omgang at komme igennem. Det første sted, du kan gribe ind for at gøre retten lidt lettere, er at droppe fritterne til fordel for nye kartofler.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.