Genial grillkylling

Det tager fem minutter at udbene en kylling, men det halverer tilberedningstiden

Grillet kylling med urtesovs og forårsløg er en delikat spise til en billig penge. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Grillet kylling med urtesovs og forårsløg er en delikat spise til en billig penge. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

De første gange, du udbener en kylling, tager det lidt tid, men er man vant til at dele en kylling, er udbeningen ikke svær.

Til gengæld er svært, at tilberede en hel kylling, fordi bryst og lår har forskellige tilberedningstider.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.