Hvis rå østers er for råt

Dæk dine østers med cremet sabayonne, og skyl dem ned med champagne. Sådan får du hvem som helst til at spise østers

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Det mest klassiske er at spise østers rå og med lidt citron eller med finthakket skalotteløg i lidt rødvinseddike.

Men man kan også gå en anden vej: Ved at tilberede østersene bliver de lidt mere faste, hvilket gør østers-oplevelsen nemmere for de skeptiske.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.