Ikke kun til påske

Lammeragout kan spises på alle tider af året

Det er vores vaner, der bestemmer, hvad vi griber i supermarkedet. Prøv noget andet end det evige hakkekød. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Det er vores vaner, der bestemmer, hvad vi griber i supermarkedet. Prøv noget andet end det evige hakkekød. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Lam er andet end påskemad. Det er vaner, der afgør, hvad vi griber efter i køledisken, så bryd mønsteret og lad det hakkede oksekød ligge. Simreretter kræver robuste og seje kødstykker med bindevæv og fedt, som smelter under tilberedning og sikrer, at kødet ikke bliver tørt.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.