Imponér gæsterne med hjemmelavet påskefrokost

Start i god tid med at planlægge det store kolde bord

Er der noget bedre end et veldækket påskebord med en lille en til halsen? Nej, vel, og hjemmelavet smager bedst. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Er der noget bedre end et veldækket påskebord med en lille en til halsen? Nej, vel, og hjemmelavet smager bedst. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Du får travlt, hvis alle de danske frokost-klassikerne skal slås om pladsen på din påskedug. Heldigvis er mange danske frokostretter, eksempelvis sild og pickles, lette at konservere.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.