Kikærter kan det hele

Teknik er vigtigere end ingredienser, når du laver sprød falafel eller cremet hummus

Falafel og hummus er en skøn middagsret, men kan også gå som frokost. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Falafel og hummus er en skøn middagsret, men kan også gå som frokost. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Madlavning handler om, hvad du gør ved ingredienserne, hvilke ingredienser, du bruger, er til gengæld mindre relevant.

Udgangspunktet skal selvfølgelig være råvarer af en nogenlunde kvalitet, men en dårlig kok kan gøre hvad som helst uspiseligt.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.