Koteletter med pandesovs uden fløde

Smagen sidder på panden, men du behøver ikke fløde til at koge den af

Koteletter i sovs med citron - og uden en dråbe fløde i sovsen. Prøv selv, hvor godt det kan smage. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Koteletter i sovs med citron - og uden en dråbe fløde i sovsen. Prøv selv, hvor godt det kan smage. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Umami er smagen af stegt kød, det er den femte grundsmag sammen med salt, sødt, surt og bittert.

En sovs, der er rig på umami, er altid et hit, fordi det er en smag, som fylder munden.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.