Lækkert lam med en minimal arbejdsindsats

Sæt alt i ovnen, og slap af, til maden er klar

En lammekølle skal have tid, kærlighed og fodres godt med hvidløg og rosmarin. Så får du til gengæld et yderst velsmagende stykke kød. God påske! Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
En lammekølle skal have tid, kærlighed og fodres godt med hvidløg og rosmarin. Så får du til gengæld et yderst velsmagende stykke kød. God påske! Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

En steg er nem at lave. Det eneste, det kræver, er et stegetermometer og hviletid.

De mest kendte udskæringer på lammet er boven, køllen og ryggen. Boven er billig og et perfekt stykke kød til gryderetter og braisering.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.