Lammeryg med krydderrasp

Perfekt til påskebordet: Retten, der ser langt sværere ud, end den er

Lammekronen er en af de fineste udskæringer på et lam og denne tilberedning med krydderurter giver en helt fantastisk smag. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Lammekronen er en af de fineste udskæringer på et lam og denne tilberedning med krydderurter giver en helt fantastisk smag. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Det lyder sværere, end det er, men bare rolig: Krydderraspen laver foodprocessoren for dig, så du kan koncentrere dig om at lave kødet.

Lammekrone er et magert stykke kød, som helst skal tilberedes medium eller som minimum rosa, så det ikke bliver tørt.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division og Færøsk fodbold
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division og Færøsk fodbold
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.