Pie med kylling, porre og svampe

Gør som englænderne og læg butterdej over din gryderet

Pie med kylling kan laves i mange versioner. Her er den med bacon, porre og champignin. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Pie med kylling kan laves i mange versioner. Her er den med bacon, porre og champignin. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

De fleste ting bliver bedre, når man pakker dem ind i butterdej. Når du investerer tiden i en god gryderet, som skal stå og simre på komfuret, så lav en stor portion.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.