Ragout med kylling

Lys ragout, som udnytter råvarerne til sidste knogle

Kyllingeragout  med pasta tager noget tid at lave fra grunden, så det kan være en god idé at lave retten over to dage. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Kyllingeragout med pasta tager noget tid at lave fra grunden, så det kan være en god idé at lave retten over to dage. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Det er ikke hver dag, man finder kanin i køledisken, men fremgangsmåden er heldigvis den samme, uanset om du laver ragouten med kanin eller kylling.

Retten skal være mild og lys, både i smagen og farven, og derfor bruner vi ikke kødet af.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.