Rillette til julebordet

Rillette er det nemmeste hjemmelavede pålæg til julebordet

Hjemmelavet svinerillette er ikke ligefrem slankemad, men det smager helt fortryllende og passer perfekt til julebordet. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Hjemmelavet svinerillette er ikke ligefrem slankemad, men det smager helt fortryllende og passer perfekt til julebordet. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Er du utryg ved at lave din egen rullepølse eller leverpostej, så lav rillette. Hvis du kan koge og smadre kød, så kan du nemlig også lave rillette. I Frankrig er svine- og anderillette det mest normale, men man kan lave det med stort set alle dyr.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Copa Del Rey
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Copa Del Rey
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.