Sådan tilbereder du den perfekte asparges

Asparges er kongen af det danske forår – du må ikke degradere dem til at være garniture

De grønne lækkerier kan sagtens udgøre en ret alene, men skal der kræses ekstra, kan hasselnødder gøre retten helt guddommelig. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
De grønne lækkerier kan sagtens udgøre en ret alene, men skal der kræses ekstra, kan hasselnødder gøre retten helt guddommelig. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Dampet asparges er den hurtigste og nemmeste forret, der findes. Når asparges er i sæson, kan du slippe afsted med at dampe, stege eller grille dem og servere dem med citronsaft og olivenolie.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • TK Promotion boksestævne 5/12
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • TK Promotion boksestævne 5/12
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • TK Promotion boksestævne 5/12
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.