Sild med masser af smag

En kedelig lage giver kedelige sild, så lav en aromatisk og balanceret lage, som lægger sig mellem det sure og det søde

En stegt sild på rugbrød er en klassiker på det danske julebord. Velbekomme. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
En stegt sild på rugbrød er en klassiker på det danske julebord. Velbekomme. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Stegte sild i lage starter med ferske sild, som paneres og steges og derefter marineres i eddikelage. Sildene får smag fra lagen, så laver du bare en sildelage med sukker og lagereddike, bliver det en ensidig og kedelig sild.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division og Færøsk fodbold
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division og Færøsk fodbold
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.