Smeltende mørt kød

Braisering gør billigt kød mørt og lækkert - sådan gør du

Denne ribbensteg er braiseret i soya, risvin og vand. Braiseringsurterne er en 'asiatisk blanding'. Den er serveret med fintsnittede grøntsager og pandekager af rispapir. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Denne ribbensteg er braiseret i soya, risvin og vand. Braiseringsurterne er en 'asiatisk blanding'. Den er serveret med fintsnittede grøntsager og pandekager af rispapir. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Fremgangsmåden er den samme, uanset om du vil braisere lammebov, oksehaler eller læderstøvler – og resultatet bliver mørt som smør. Du skal bare vælge tre ting: kød, urter og hvilken væde som danner basen for din sovs.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.