Sovs til hele sommeren

Der skal sovs til, og her får du tre lækre af slagsen - til grill, grøntsager eller bare resterne fra i går

Vitello tonnato er en italiensk ret af tyndtskåret kalvekød med en cremet sovs, som du kan lære at lave her. Det er ikke svært, og resultatet smager himmelsk. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Vitello tonnato er en italiensk ret af tyndtskåret kalvekød med en cremet sovs, som du kan lære at lave her. Det er ikke svært, og resultatet smager himmelsk. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Med disse tre sovse er du dækket ind til sommeren, uanset hvad du griller, om du griller, eller om det skal være dressingen til gårsdagens rester. Salsa tonnata er også perfekt i en sandwich med grillet kød fra dagen før.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.