Spaghetti med blåmuslinger

Prøv en let pastaret med havets egne bouillonterninger

Blåmuslinger er fantastiske, og her får du en skøn opskrift, men husk at blåmuslingerne skal renses, og de, der har åbnet sig, skal kasseres, medmindre de lukker sig igen ved et let bank mod bordkanten. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Blåmuslinger er fantastiske, og her får du en skøn opskrift, men husk at blåmuslingerne skal renses, og de, der har åbnet sig, skal kasseres, medmindre de lukker sig igen ved et let bank mod bordkanten. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Blåmuslinger er genvej til en rig smag af fisk og skaldyr, man kan nærmest kalde dem for havets bouillonterninger.

Hjemmelavet bouillon på fisk og skaldyr giver fantastiske supper og saucer.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.