Stuvede linser og flæsk

Vinteren er tiden for tykke uldtrøjer, som er varme og omfavnende. Det skal middagsmaden også være

Brr. Det er vinter, og kombinationen af kulde, for meget julesul og en tom pengepung gør det oplagt at lave denne solide vinterret. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Brr. Det er vinter, og kombinationen af kulde, for meget julesul og en tom pengepung gør det oplagt at lave denne solide vinterret. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Den kolde tid er den perfekte anledning til tunge og rustikke simreretter, bl.a. med den danske brunkål.

Det franske modstykke kunne være stuvede linser, som laves med husstandens blanding af pølser, samt saltet og fersk flæsk.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.