Tarteletter tager den tid, de tager

Tålmodighed og planlægning er nøgleordene, men ingen kræver, at du skal stirre ned i gryden imens

Tarteletter er nemme at gå til og en meget velsmagende ret. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Tarteletter er nemme at gå til og en meget velsmagende ret. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Kyllingen skal koge, og bouillonen skal koge ind, men ingen kræver, at du stirrer ned i gryden imens.

Du skal kun snitte lidt grøntsager, jævne en sovs og sætte en gryde til at koge.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division og Færøsk fodbold
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division og Færøsk fodbold
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.