Tryl med kartofler

Der er masser af lækre måder at tilberede det danske guld på

På denne årstid skal der en anelse mere kreativitet til at lave kartoflerne lækre og smagfulde, men det findes der råd for. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
På denne årstid skal der en anelse mere kreativitet til at lave kartoflerne lækre og smagfulde, men det findes der råd for. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
For abonnenter

Store, grove vinterkartofler er kun lige så kedelige som kokkens fantasi. I Danmark har vi fantastiske kartofler; om sommeren skal de koges med skræl og slynges med lidt smør, men om vinteren skal der lidt mere til.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.