Undgå grill-fup: Her er sandheden om dine grillpølser

Velbekomme: Supermarkedernes kølediske bugner af tarveligt kød, der er fyldt med vand, moste kartofler og alverdens bindemidler

- De har kommet kartofler i for at 'strække' produktet - altså for at få det til at fylde mere, fortæller Søren Kristian Friis (i midten) fra Slagter Friis på Frederiksberg. Foto: Linda Johansen
- De har kommet kartofler i for at 'strække' produktet - altså for at få det til at fylde mere, fortæller Søren Kristian Friis (i midten) fra Slagter Friis på Frederiksberg. Foto: Linda Johansen
For abonnenter

Det er en rar fornemmelse, når det syder og oser på terrassen, for nu skal der spises brankede pølser, saftige steaks og et marineret stykke med laks. Dertil sprøde fyldte hvidløgsflutes.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Bandeland - den danske underverden
  • Live-fodbold: 2. division
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.