4 fede eksotiske julerejser

(Foto: Carsten Andreasen)
Er du mere til det eksotiske end det traditionelle, kan det være, at en af disse fjerne destinationer skal danne rammerne for din drømmejul

Det bliver alligevel sjældent rigtig hvid jul herhjemme, så hvorfor ikke gå i den helt modsatte grøft og søge mod varmere himmelstrøg. Her kan du skifte enerverende bjældeklang, Wham på repeat og den svedende varme julegaveshopping ud med en kølig drink, mens du ser på løver, salsadansere eller noget helt tredje eksotisk.

Læs også: Julen varer længe i år

Det er muligvis ikke traditionelt julet, men smæk en nissehue på og nyd en jul, der ikke er helt som alle de andre.

1. Jul med løverne
Prøv en juleaften blandt løver, gazeller og andet godtfolk i Tanzania, hvor du kan komme på safari blandt savannens vilde dyr. Sid i en jeep med en nissehue og nyd den varme luft, der kærtegner dine kinder, mens du nyder den imponerende udsigt.

2. Jul i sari
Prøv en krydret jul fyldt med Østens mystik i Indien, der byder på eksotiske markeder med vævede tæpper, duftende krydderier og farverige tekstiler. Men også smukke bygninger, milelange strande og overordentligt venlige mennesker. Her kan du med garanti undslippe kravlenisser, vatnisser og andet skravl.

 

3. Jul på stranden
Tag til Thailand og svøm blandt farverige fisk og underskønne koraller. Du kan nyde juleaften på en øde Bountystrand med simple måltider og smagfulde drinks, alt imens solen går ned over det krystalklare vand, og den lune brise køler dig ned efter en lang dag i solen.

Læs også: Jul i Tivoli - en dyr fornøjelse

 

4. Salsajul
Dans dig gennem de slidte gader i Havana med verdens mest flirtende folkefærd, når julen står for døren. Cuba byder både på traditionelle kristne traditioner, billigt rom, venlige mennesker og indbydende musik, når julen rammer den farverige hovedstad, Havana.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste historier
Hent flere