Hædret med stjerner: Sådan forgiftede danske Michelin-restauranter sine gæster

Mandag blev de eftertragtede Michelinstjerner uddelte ved et stort arrangement på Københavns Rådhus. Men Michelinstjerner er ikke nødvendigvis ensbetydende med høj fødevaresikkerhed

Gæsterne er blevet udsat for alt fra levende myrer til madforgiftning på Rene Redzepis toprestaurant Noma. Foto: Jens Dresnling
Gæsterne er blevet udsat for alt fra levende myrer til madforgiftning på Rene Redzepis toprestaurant Noma. Foto: Jens Dresnling
For abonnenter

Mandag eftermiddag blev cremen af cremen indenfor dansk gastronomi hædret.

Det skete ved den årlige uddeling af de meget prestigefyldte Michelinstjerner.

Læs videre med Ekstra Bladet+

For kun 79 kr./md.

Ingen binding: Opsig når du vil.

Allerede abonnent? Log ind
Abonnementet fortsætter til 79 kr./md. Der er ingen binding, og du kan altid opsige abonnementet til udgangen af en betalingsperiode.

Seneste historier