Klamt kød: Her er Danmarks værste slagtere

ALARM. De er skandaløse og farlige og bør lukkes, siger en fødevareekspert

'Kalve-, lamme- og oksekød ophængt i kølerummet (hos Halal Slagter, red.) har store plamager og belægninger af skimmel og mug, de er slimede, fedtede og mørke i farven', afslørede fødevarerkontrollen 15. december i fjor. Foto: Fødevarerstyrelsen
'Kalve-, lamme- og oksekød ophængt i kølerummet (hos Halal Slagter, red.) har store plamager og belægninger af skimmel og mug, de er slimede, fedtede og mørke i farven', afslørede fødevarerkontrollen 15. december i fjor. Foto: Fødevarerstyrelsen
For abonnenter

Sprællende, sultne maddiker, spyfluer, slimede og pilrådne dyrekroppe, cigaretskod, en ulidelig stank og en overhængende risiko for smitte med farlige bakterier som listeria og salmonella.

1. Vælg abonnement
2. Opret medielogin
3. Betaling

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på ekstrabladet.dk - læs mere

Ekstra Bladet+
49,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
Ekstra Bladet++
99,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
Ekstra Bladet+++
199,-
Pr. måned - nul binding
  • Alle +artikler på ekstrabladet.dk
  • Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv.
  • Læs Tipsbladet digitalt hver fredag
  • E-avisen leveret digitalt alle ugens dage
  • Avis-arkiv med +40.000 aviser
Har du spørgsmål? Kontakt os på plus.support@eb.dk eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8.00 - 15.00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00
Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.

Seneste historier