Den 'rigtige' historie om onlinepoker

Ny dokumentar kigger på onlinepokerens subkulturer i USA

Hollywood har forsøgt at lukrere på pokerboomet i USA med op til flere mislykkede spillefilm. Nu forsøger en dokumentarfilm at fortælle den 'rigtige' historie om onlinepoker - set med amerikanske øjne.

Sådan lover Taylor Caby i hvert fald i et interview med PokerStrategy.com.

CardRunners-medstifteren og den tidligere professionelle pokerspiller har sammen med highstakes-spilleren Jay 'pr1nnyraid' Rosenkrantz og instruktøren Ryan Firpo begået dokumentaren 'Bet Raise Fold'.

- Vi vil fortælle den rigtige historie om onlinepoker. Vi har levet den, op- og nedturene, og vi ville have den brede offentlighed til at se den rigtige historie, siger Taylor Caby.

- Vi følger tre onlinepokerspillere, som alle må regnes som relativt store vindere, fordi de har vundet langt mere end den gennemsnitlige spiller. Lad os være ærlige. Flertallet taber penge på onlinepoker, så de professionelle må være dem, som ikke gør.

- En spiller, MagicNinja, regnes som en rigtig stor vinder, Bond18 arbejder for World Poker Tour og laver nutildags mest arbejde foran kameraet, mens Danielle Anderson er en husmor i Minnesota og mere en slags hverdagspro. Ideen var at vise forskellige typer onlineproer og onlinepokerens subkulturer, siger Taylor Caby.

Udskudt pga. Black Friday
Projektet gik i gang for to og et halvt år siden og var dermed midt i optagelserne, da Black Friday indtraf 15. april 2011, og FBI fik de sidste store pokerselskaber til at trække sig fra det amerikanske marked.

Se også: Da USA ændrede pokerverdenen

- Det var en udfordring. Det var ikke, fordi vi var tæt på at være færdige, men der kom nyheder til hele tiden, så vi var nødt til at følge dem. Jeg har altid sagt, at Black Friday var det værste, der kunne ske for onlinepokerspillere og mig selv, som arbejder i industrien, men det var formentlig det bedste, der kunne ske for filmen, siger Caby.

'Bet Raise Fold' har premiere i juni og lanceres i første omgang via den officielle hjemmeside.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen