Skuffende fjerdeplads til Ravnsbæk

Det blev heller ikke denne gang at danmarksmesteren Simon Ravnsbæk skulle vinde WPT titlen, da han måtte se sig slået ud på fjerdepladsen

En skuffet Simon Ravnsbæk bliver slået ud på fjerdepladsen til WPT Venedig. (Foto: WPT Europe)
En skuffet Simon Ravnsbæk bliver slået ud på fjerdepladsen til WPT Venedig. (Foto: WPT Europe)

Finalen ved WPT Venice Grand Prix i Italien havde dansk finaledeltager i form af danmarksmesteren Simon Ravnsbæk, men den rød/hvide triumf udeblev.

Efter at have startet med 2. flest chip, så det ellers fornuftigt ud for den regerende danmarksmester, der med en aggressiv spillestil tog den ene efter den anden pot ned, hvilke resulteret i at han på et tidspunkt var oppe som chipleader. Men han kunne desværre ikke gå et gear ned, hvilket de andre spillere så ud til at have afluret.

Da de var fire spillere tilbage blev der i flere hænder re-raiset mod Simon Ravnsbæks åbningsbet, hvis han kaldte for at se et flop, ramte modstanderen. Dette betød at han ikke kunne få modstanderne til at fold til hans bets, hvilket resulteret i en hård periode for danskeren, der smed sit chiplead og havde pludseligt færrest chips.

Til sidst blev blinds forholdsmæssigt høje for Simon Ravnsbæk, da han var kommet ned i 600.000 chips og med blinds på 20.000 /40.000, pressede ham til at gå all in pre-flop for at få blinds hjem. Hånden Simon Ravnsbæk valgte at gå all in med var 2-2 og desværre vågnede spilleren Rinat Bogdanov op med hånden 10-10 og han havde et let kald mod danskeren. Der var hverken hjælp på flop, turn eller river og Simon Ravnsbæk måtte forlade turneringen på en skuffende 4. plads.

Det blev kun til 4. pladsen og 69.095 dollar (387.000 kr.) for de 5 dages arbejde ved pokerfilten for danmarksmesteren Simon Ravnsbæk.

Det er Simon Ravnsbæks andet finalebord i WPT sammenhæng, da han tilbage i marts 2011 måtte se sig slået ud på 3. pladsen.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen