Full Tilt-insider indgår forlig med USA

Rafe Furst overdrager sine midler, men indrømmer intet

Rafe Furst var som de fleste andre involverede i Full Tilt pokerspiller. Her efter sin sejr i en Pot-limit hold'em-turnering til World Series of Poker i 2006. (Foto: WSOP)
Rafe Furst var som de fleste andre involverede i Full Tilt pokerspiller. Her efter sin sejr i en Pot-limit hold'em-turnering til World Series of Poker i 2006. (Foto: WSOP)

Selv om Full Tilt er solgt, og USA har indgået forlig med PokerStars, så fortsætter det amerikanske justitsministerium sin jagt på de ansvarlige for pokerselskabets deroute.

I september udvidede de amerikanske justitsministerium anklageskriftet mod de fire ledende personer i Full Tilt, som også var bestyrelsen, og krævede i alt knap 800 millioner kroner af (krævede beløb i parentes): Howard Lederer ($42,5 millioner), Chris Ferguson ($42 millioner), Ray Bitar ($40,8 millioner) og Rafe Furst ($11,7 millioner).

Læs også:

Se også: Kræver 800 millioner af Full Tilt-bosser

Onsdag indgik bestyrelsesmedlemmet Rafe Furst forlig med den amerikanske anklagemyndighed, skriver DiamondFlushPoker.

Forliget indebærer, at han overdrager saldoen fra en særlig konto til de amerikanske myndigheder. Hvor meget, det drejer sig om, oplyses ikke, men oprindeligt krævede anklagemyndigheden $11,7 millioner af Furst, som de mente var tjent ulovligt. Herudover skal Rafe Furst som del af forliget betale $150.000.

Til gengæld erklærer han sig ikke-skyldig i samtlige anklager - herunder hvidvaskning af penge - ligesom han hævder at være udvidende om, at Full Tilt lige pludselig ikke længere var likvide nok til at tilbagebetale sine spillere.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen